ALFA Network Camp Pro 2

Waardering:
97% of 100
€ 139,00
Niet op voorraad

WiFi-Camp Pro 2 

De WiFi-Camp Pro2 wifi extender & router is de opvolger van de immens populaire WiFi-Camp Pro van fabrikant Alfa Network. Dit is dé wifi-antenne en router voor op en rondom de camper, caravan en boot. De WiFi-Camp Pro2 verspreidt het aangeboden wifi-signaal, waardoor u met verschillende gebruikers en devices gebruik maakt van een krachtig wifi-signaal.

De wifi-extender en router vangt het internetsignaal dat de camping of een hotspot aanbiedt en verspreidt het met zijn eigen krachtige router. U heeft uw eigen draadloze netwerk rondom camper, caravan of boot.

Tot 2 keer zo snel: 300 Mbps
De nieuwe R36A router (802.11n ) in de WiFi-Camp Pro2 haalt het dubbele aan bandbreedte ten opzichte van het vorige model: tot maar liefst 300 Mbps. Perfect om bijvoorbeeld met verschillende gebruikers en devices tegelijk te genieten van audio en video via internet.

Snel wifi aan de praat met de WiFi-Camp Pro2
Het installeren van de WiFi-Camp Pro2 is eenvoudig met de Nederlandse installatiehandleiding. U doorloopt de nieuwe, vereenvoudigde installatiewizard en koppelt het aangeboden wifi-signaal. Vervolgens maakt u op meerdere apparaten tegelijk (laptops, tablets, smartphones) gebruik van draadloos internet. Het bereik van de router is groot, de WiFi-Camp Pro2 verspreidt in een ruime straal rond uw boot, caravan of camper wifi.

Gevoelige 9 dBi antenne
De WiFi-Camp Pro2 heeft een gevoelige omni-directionele 9 dBi antenne, die het aangeboden wifi-signaal ontvangt. De antenne is ontworpen voor outdoor-gebruik, u monteert hem buiten op of aan uw camper, boot of tent. We raden u aan om de verbinding tussen de Omni-antenne en Tube-U(N) af te sluiten met de meegeleverde waterafstotende tape.

12V aansluitkabel standaard bijgeleverd
Ten opzichte van zijn voorganger is er nog een belangrijk verschil. Voorheen was de 12V aansluitkabel optioneel, bij de WiFi-Camp Pro2 wordt de kabel standaard meegeleverd.

Compatibel met PEAP en EAPMSCHAPV-2
Gebruikmaken van internet hotspots is geen enkel probleem. U verbindt de WiFi-Camp Pro2 wifi-extender/router met een hotspot en verbindt al uw apparaten draadloos met internet.

Open source router software (OpenWRT)
Alfa Network heeft de chipset vernieuwd, de routersoftware van de R36A is de Linux-gebaseerde OpenWRT open source software. Deze software biedt programmeurs, wizzkids en andere liefhebbers mogelijkheden om deze software aan te passen, uiteraard geheel op eigen risico.

Specificaties Alfa  WiFi-Camp Pro 2:

- WiFi-antenne en router voor op en rondom de camper, caravan en boot
- Verspreidt optimaal het aangeboden WiFi-signaal
- Geschikt voor meerdere gebruikers en apparaten
- Internetsnelheid router: 300 Mbps
- Eenvoudige installatie procedure
- Met gevoelige omni-directionele 9 dBi antenne
- Antenne geschikt voor binnen en buitengebruik
- Inclusief 230 en 12 volt adapter
- Kleur: Wit


Inhoud van de Alfa  WiFi-Camp Pro 2:

- WiFi-Camp Pro 2 Extender Router
- Omni RP-SMA antenne
- 12 volt DC stroomadapter
- Spanningssnoer om de WiFi-Camp Pro2 mobiel te gebruiken
- Tube-U(N) USB Outdoor signaalontvanger
- AOA-2409TF Outdoor Omni-antenne 9 dBi
- Waterafstotende tape
- 8 meter USB kabel om de Camp Pro met de Tube-U(N) te verbinden
- Nederlandstalige installatiehandleiding

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:ALFA Network Camp Pro 2
Uw waardering

Trustpilot reviews.

Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9 van 10.

Corona maatregelen