Alfa Network Camp Pro 2v2

Waardering:
89% of 100
€ 159,00
Op voorraad

Alfa Network WiFi-Camp Pro2v2 Set Tube UNA Antenne + R36A
Dit is de nieuwste PRO2 versie 2!

Voor 220 volt én 12 volt aansluiting.
 
Een solide en snel Wifi netwerk rondom je caravan,camper of boot
De WiFi-Camp Pro2v2 wifi extender & router is de opvolger van de populaire WiFi-Camp Pro2 van fabrikant Alfa Network. Dit model is net weer wat sneller en de vernieuwde Tube-UNA maakt het geheel nog stabieler dan zijn voorloper. De Camp Pro 2v2 is dé wifi-antenne en router voor op en rondom de camper, caravan en boot. De WiFi-Camp Pro2v2 verspreidt het aangeboden wifi-signaal, waardoor u met verschillende gebruikers en devices gebruikmaakt van een krachtig wifi-signaal.
De gevoelige antenne vangt het internetsignaal dat de camping of een hotspot aanbiedt moeiteloos op, ook als het signaal zwakker is en verspreidt het vervolgens met zijn eigen krachtige router. U heeft hierdoor een eigen draadloze netwerk rondom de camper, caravan of boot.
Ook deze wifi extender set is uitgevoerd met de R36A router (802.11n), deze kan een maximale snelheid behalen tot maar liefst 300 Mbps. Perfect om bijvoorbeeld met verschillende gebruikers en devices tegelijk te genieten van audio en video via internet.
 
Let op: de meegeleverde router is niet stand-alone te gebruiken. De los leverbare R36A router heeft iets andere specificaties en is wel stand-alone te gebruiken.
 
Snel wifi aan de praat met de WiFi-Camp Pro2v2
Het installeren van de WiFi-Camp Pro2v2 is zeer eenvoudig met de Nederlandse installatiehandleiding. U doorloopt de nieuwe, vereenvoudigde installatiewizard en koppelt het aangeboden wifi-signaal. Vervolgens maakt u op meerdere apparaten tegelijk (laptops, tablets, smartphones) gebruik van draadloos internet. Het bereik van de router is groot, de WiFi-Camp Pro2v2 verspreidt in een ruime straal rond uw boot, caravan of camper wifi.
 
Gevoelige 9 dBi antenne Tube-UNA
De WiFi Camp Pro2v2 heeft een nieuwe vernieuwde gevoelige omni-directionele 9 dBi Tube antenne genaamd Tube-UNA. Deze Tube is voorzien van de QUALCOMM Atheros AR9271 chipset en deze heeft als voordeel dat deze op RF gebied het beste presteert qua snelheid overdracht en stabiliteit. De antenne is ontworpen voor outdoor-gebruik, u monteert hem buiten op of aan uw camper, boot of tent. We raden u aan om de verbinding tussen de Omni-antenne en Tube-UNA af te sluiten met de meegeleverde waterafstotende tape.
 
Let op: de meegeleverde Tube-UNA is bedraad stand-alone te gebruiken, maar alleen met Windows of Linux. MacOS wordt niet ondersteund.
 
12V aansluitkabel standaard bijgeleverd
Bij de WiFi Camp-Pro2v2 wordt de 12V kabel standaard meegeleverd.
 
Compatibel met PEAP en EAPMSCHAPV-2
Gebruikmaken van internet hotspots is geen enkel probleem. U verbindt de WiFi Camp-Pro2v2 wifi-extender/router met een hotspot en verbindt al uw apparaten draadloos met internet.
 
Open source router software (OpenWRT)
De routersoftware van de R36A is de Linux-gebaseerde OpenWRT open source software. Deze software biedt programmeurs, wizzkids en andere liefhebbers mogelijkheden om deze software aan te passen, uiteraard geheel op eigen risico.
 
Inhoud van het pakket
WiFi-Camp Pro2v2 Extender Router
Bijbehorende Omni RP-SMA antenne
12V DC netadapter
Spanningssnoer om de WiFi-Camp Pro2v2 mobiel te gebruiken
Tube-UNA USB Outdoor signaalontvanger
AOA-2409TF Outdoor Omni-antenne
Waterafstotende tape om de Omni-antenne waterdicht aan te sluiten op Tube-UNA
USB kabel om de Camp Pro 2v2 met de Tube-UNA te verbinden
Nederlandstalige installatiehandleiding

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Alfa Network Camp Pro 2v2
Uw waardering

Trustpilot reviews.

Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9 van 10.