Amiko Alien 2 Triple

€ 179,00
Op voorraad

De Amiko Alien 2 beschikt over maar liefst 3 tuners. De Amiko Alien 2 kan zowel satelliet, kabel als terrestrisch signaal ontvangen. De nieuwe ontvanger is tevens geschikt voor HbbTV waardoor televisie kijken een interactieve beleving wordt. Met de Opera webbrowser kunt u het internet verkennen. Tal van internet applicaties zijn beschikbaar.

Linux gestuurde ontvanger
De Amiko Alien2 is een linux gestuurde ontvanger. De ontvanger wordt standaard geleverd met de goed werkende Spark software. Dit besturingssysteem biedt veel gebruiksgemak. Dankzij de dualboot mogelijkheid biedt de Amiko Alien2 de mogelijkheid om een tweede besturingssysteem zoals bijvoorbeeld Enigma2 te draaien.

PVR ready
Door het aansluiten van een extern opslag medium verandert de ontvanger in een volwaardige video recorder. U kunt opnames maken op een externe harde schijf. De door u gemaakte opnames kunnen op elk gewenst moment worden afgespeeld. U hoeft uw favoriete programma's nooit te missen. Indien u niet thuis bent stelt u een opname timer in zodat het programma opgenomen wordt.

Fastscan
Dankzij de Fastscan functie valt de zenderlijst van uw provider (CanalDigitaal, TV Vlaanderen of TéléSAT) eenvoudig in te laden. De zenders zijn automatisch op de gebruikelijke volgorde gerangschikt. U kunt zowel een standaard definitie (SD) als een hoge definitie (HD) lijst inladen.

Youtube
Het afspelen van video's op de populaire video website Youtube behoort tot de mogelijkheden van de ontvanger. Een eindeloos grote hoeveelheid beeldmateriaal is beschikbaar. U raakt niet uitgekeken. Om gebruik te maken van de Youtube player dient de ontvanger aangesloten te zijn op internet.

HbbTV
HbbTV (Hybrid Broadcast Broadband TV) combineert naadloos TV diensten met breedband internet. HbbTV maakt nieuwe services toegankelijk. Dankzij HbbTV behoort onder andere het stemmen via uw televisie, gebruik maken van sociale netwerken, interactieve advertenties, programma gemist en programma gerelateerde diensten zoals digitale teletekst en elektronische programma gids zijn interactieve toevoegingen.

Opera Webbrowser
Met de Opera Webbrowser kunt u het internet verkennen zoals op uw computer. Zodra u de ontvanger aansluit op internet behoort toegang tot het wereld wijde web tot uw mogelijkheden. De Opera webbrowser laad de internetpagina's die u invoert.

Ondersteunt SuperIPTV 1.5 channels en Airplay!!!

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Amiko Alien 2 Triple
Uw waardering

Trustpilot reviews.

Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9 van 10.