Amiko Home NVR9/H.265

€ 85,00
Op voorraadDeze Amiko Home IP netwerk recorder is uitermate geschikt om beelden van onze Amiko Home IP beveiligingscamera's op te nemen. Sluit de Amiko Home NVR aan op een router, stekker in stopcontact en configureer de Amiko Home IP camera's. Een Amiko Home IP netwerk video recorder zorgt ook voor energiebesparing ten opzichte van opnemen op een desktop/laptop PC.

Bekijk hier de Amiko Home IP Camera's.

Harde Schijf niet inbegrepen!
Hoeveel opslag gebruikt mijn IP camera? Lees het hier.


Amiko Home 4K Ultra HD NVR recorders
4K Ultra HD NVR recorders voor het opnemen van IP -beveiligingscamera's in de hoogste resolutie. In combinatie met de Amiko Home 4k IP camera's kunt u opnemen in de Ultra HD-formaat. Ziezotec Electronics BV biedt de nieuwste Amiko Home 4K NVR's met geíntegreerde PoE-switch . De Amiko Home 4K IP camera's worden met Cat5e of cat6 kabel aangesloten op de NVR recorder en worden zo van stroom voorzien voorzien. Video, data en audio gaan over één enkele kabel. Voor NVR recorders zonder PoE switch heeft u een aparte poE switch nodig.


Aansluitvoorbeeld Amiko Home NVR
Voordelen recorders met PoE

Het kiezen van een recorder met PoE heeft vele voordelen, hieronder benoemen we de belangrijkste drie.
 
- Directe verbinding met IP camera's
Dankzij de directe verbinding met de aangesloten IP camera's ontstaat geen vertraging in de rest van het netwerk en kunnen beelden op volle snelheid worden opgeslagen.

- Financieële voordelen
Een recorder met bijvoorbeeld 4 of 8 PoE poorten is voordeliger dan een losse recorder met een losse Power over Ethernet switch.

- Overzichtelijk netwerk
Het netwerk blijft overzichtelijker als de IP camera's niet op verschillende poorten worden aangesloten. Een overzichtelijk opgebouwd netwerk is minder storingsgevoelig en is eenvoudiger uit te breiden.


Specificaties:

  • HEVC H.265
  • 9CH NVR,
  • 1 Ethernet port,
  • 2x USB,
  • VGA,
  • HDMI,
  • ONVIF support,
  • Live streaming to Android & iOS devices,
  • 1x SATA HDD/SSD support up to 6TB
  • EU whiteHulp nodig bij het kiezen van een IP camera?

Twijfelt u? Kunnen we helpen bij het maken van de juiste keuze?
Neem gerust vrijblijvend contact met ons op als u vragen heeft, of uw sitatie met een van onze experts wilt bespreken. Wij kennen zelf onze Home IP camera's immers als de beste.


In onze showroom in Zoetermeer kunt u alle camera's bekijken, vasthouden en bedienen. Op onze Amiko Home demo wand krijgt u een goed idee van wat de mogelijkheden zijn, en komen we samen tot een oplossing voor het juiste camera systeem voor uw situatie.


Camera beveiliging oplossingen

Ziezotec Electronics BV
Edisonstraat 7H
2723RS Zoetermeer

Tel: 0031 0793510743

Openingstijden showroom:
Maandag: Gesloten
Dinsdag t/m Vrijdag 10.00 - 17.00 uur
Zaterdag 10.00 - 16.00 uur

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Amiko Home NVR9/H.265
Uw waardering

Trustpilot reviews.

Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9 van 10.