Avtex / Garmin Tourer One Plus met Dashcam 6" camper navigatie

€ 499,00
Niet op voorraad

Avtex / Garmin Tourer One Plus met Dashcam 6" camper navigatie

Satellietnavigatie met geïntegreerde Dash-Cam All-in-one 6 "Caravan en Motorhome Club Edition satellietnavigatie-eenheid de Avtex Tourer One Plus met premium navigatiefuncties heeft een ingebouwde dashboardcamera die dient als een ooggetuige op de weg en een video opname van jouw reis. Aangepaste routing van voertuigen voor de grootte en het gewicht van uw camper of uw combinatie van auto en caravan. Verkeerswaarschuwingen voor brughoogten, gewichtslimieten, scherpe bochten, steile hellingen en meer.
 
Hulpfuncties voor de bestuurder, zoals waarschuwing bij het verlaten van de rijstrook en waarschuwing voor vooruit situaties. Gedetailleerde kaarten van Europa met gratis levenslange kaart- en digitale verkeersupdates, de beste verkeersvermijdingsoplossing die verkrijgbaar is bij Garmin De Avtex Tourer One Plus biedt meer dan alleen hulp bij het vinden van aanwijzingen. De ingebouwde dash cam van de unit zal beelden van elke botsing vastleggen en opslaan, wat het verschil kan maken wanneer een fout wordt vastgesteld. Met de magnetische houder kunt u eenvoudig uw voertuig beveiligen of verwijderen. De verstelbare draaiflens op uw voorruit of dashboard geeft u optimaal zicht op de weg voor opname en een 6-inch glazen scherm met Pinch zoom om in te zoomen. De Tourer One Plus is een essentiële uitrusting voor caravaners en eigenaars van campers en heeft alle gegevens van de Caravan en Motorhome Club aan boord zodat u kunt zoeken en filteren en de beste Caravan- en Camper Club-locaties in Europa kunt bekijken. Zodra u begint te rijden, registreert de Tourer One Plus automatisch continue HD-video. In geval van een botsing slaat de incidentdetectie (G-sensor) automatisch beeldmateriaal op bij impact. U kunt beelden ook handmatig opslaan met een druk op een knop. Het apparaat kan ook gemakkelijk worden verwijderd uit de magnetische houder, zodat u close-up-foto's kunt maken van elke botsing met de Snapshot-functie. Optionele GPS-overlay biedt locatie, snelheid, datum en tijd om precies te registreren wanneer en waar een incident plaatsvond. Een microSD ™ -kaart van 8 GB is inbegrepen.

6 "Beeldscherm leidt u naar uw bestemming met een pinch-to-zoom, capacitief glazen display en eenvoudige routevorming
Caravan en Camper Voertuigprofiel toont snelheidsbeperkingen, hoogtebeperkingen en bestuurdersmeldingen voor scherpe bochten en meer
Drie exclusieve gegevensbanken van de Caravan en Motorhome Club
Uitgebreide databanken voor caravan en camper van Europa
Gratis Europese Lifetime Map-updates via pc of Mac
Gratis levenslang digitaal verkeer
Verkeerswaarschuwingen, Hoogteprofiel, Vermoeidheidswaarschuwing, Forward Collision Warning, Lane Departure Warning en Driver Alerts
Handsfree functies omvatten Bluetooth®-oproepen, slimme meldingen en spraakgestuurde navigatie
Navigeer d.m.v. gesproken-afslaan-aanwijzingen en actieve rijstrookaanwijzingen
Garmin Real Vision
TripAdvisor Reis POI's met beoordelingen
Werkt met een magnetische houder


Afmetingen
B183 x H94x D15mm
GEWICHT
381g

Leveringsomvang: de levering omvat vooraf geïnstalleerde gedetailleerde kaarten van Europa, inclusief informatie over wegbeperkingen, zoals verkeersveiligheid. Brughoogten en de gegevens voor de meeste hoofdwegen en snelwegen. Een 8 GB MicroSD card.

IN DE DOOS
Avtex Tourer One Plus
Lifetime-kaartupdates en digitaal verkeer
Voertuig zuignap bevestiging
Voertuigvoedingskabel
USB-kabel
Snelle starthandleiding

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Avtex / Garmin Tourer One Plus met Dashcam 6" camper navigatie
Uw waardering

Trustpilot reviews.

Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9 van 10.