Amiko Home CamerasAmiko Home IP camera
Een IP camera wordt aangesloten op het netwerk door middel van een UTP netwerkkabel. Onze IP camera's zijn uitgerust met een hoogwaardige 1080p of 4K full HD beeldsensor voor de beste beeldkwaliteit.

Amiko Home IP camera voor gebruik binnen en buiten
Onze Amiko Home IP camera's hebben een IP66 codering, dat wil zeggen dat ze geschikt zijn voor zowel binnen als buiten. U kunt dus hetzelfde model IP camera binnen en buiten plaatsen, een combinatie van verschillende IP camera's is natuurlijk ook mogelijk.

Gebruik als losse camera of i.c.m. een NVR of NAS
Amiko Home IP camera's zijn te gebruiken als losse beveiligingscamera, of in combinatie met bijvoorbeeld een NVR of Synology NAS voor het opnemen van bewakingsbeelden.Uiteraard kunt u het beeld van onze IP camera's via uw telefoon of tablet live meekijken, ongeacht of u gebruik maakt van een NAS of NVR.

Heeft u vragen omtrent onze Amiko Home camera's? Bel 0793510743, stuur een Email of kom langs in onze winkel in Zoetermeer.

  Bekijkt u hier de betekenissen van de Amiko Home artikel codes. Dit helpt u een eind op weg.

Hulp nodig bij het kiezen van een IP camera?

Twijfelt u? Kunnen we helpen bij het maken van de juiste keuze? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op als u vragen heeft, of uw sitatie met een van onze experts wilt bespreken. Wij kennen zelf onze Amiko Home IP camera's immers als de beste.


In onze showroom in Zoetermeer kunt u alle camera's bekijken, vasthouden en bedienen. Op onze Amiko Home demo wand krijgt u een goed idee van wat de mogelijkheden zijn, en komen we samen tot een oplossing voor het juiste camera systeem voor uw situatie.


Camera beveiliging oplossingen

Ziezotec Electronics BV
Edisonstraat 7H
2723RS Zoetermeer

Tel: 0031 0793510743

Openingstijden showroom:
Maandag: Gesloten
Dinsdag t/m Vrijdag 10.00 - 17.00 uur
Zaterdag 10.00 - 16.00 uur

17 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

17 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren