Epson EB 84 projector

€ 50,00
Op voorraad

Slecht aantal keer gebruikt op een beurs
3 maanden garantie op de werking met uitzondering van de lamp.

De Epson EB-8H-reeks biedt alles wat u nodig hebt voor een geslaagde presentatie. Deze reeks biedt niet alleen een geweldig beeld en vernieuwende functies, maar is ook gebruiksvriendelijk en zeer energieefficiënt.

De Epson EB-8H-reeks biedt tal van functies die de kwaliteit van uw projecties verbeteren. Profiteer van mogelijkheden als een microfooningang en krachtige geïntegreerde luidsprekers voor grote ruimten, of van de USB Directaansluiting, voor de aansluiting van de nieuwe Epson Visualiser. Zo kunt u een brondocument of 3D-objecten, alsook normale projecties, rechtstreeks vanaf een pc op een groter scherm projecteren. En opdat u zich helemaal op uw publiek en uw presentatie kunt richten, zijn al deze mogelijkheden te bedienen met de nieuwe afstandsbediening.

U kunt de projector eenvoudig op afstand via uw netwerk configureren en bedienen dankzij EasyMP Monitor. U kunt bijvoorbeeld een e-mailkennisgeving instellen om de lampstatus te controleren, zodat u op voorhand op de hoogte bent van enige problemen die uw presentatie zouden kunnen verstoren. Dankzij de uitgebreide connectiviteit, mobiliteit en eenvoudige, handige functies is de Epson EB-8H-reeks ideaal voor gebruik in educatieve en bedrijfsomgevingen.

De Epson EB-8H-reeks is ontworpen en vervaardigd conform ons milieubeleid. De lange levensduur van de lamp zorgt voor de nodige energie-efficiëntie. Voeg daar nog het onderhoudsgemak bij en u krijgt lage totale eigendomskosten. Dat maakt van deze projectoren een bijzonder interessante keuze.
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Epson EB 84 projector
Uw waardering

Trustpilot reviews.

Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9 van 10.