Epson EB X9 projector

€ 125,00
Op voorraad

Deze projector is slechts een aantal keer gebruikt op een beurs.

3 Maanden garantie op de werking, behalve op de lamp.

Schotel je klas een mooie presentatie voor met de Epson EB-X9.
Deze compacte LCD-beamer zorgt voor heldere beelden in haarscherpe 1024 x 768 XGA-resolutie bij een contrastratio van 2000:1.
Ook voegt Epson een hoog lichtrendement van 2.500 ANSI-lumen samen met 3LCD-technologie.
Dat dit een juiste combinatie is bewijzen de uitmuntende beeldkwaliteit, de natuurlijke kleuren en de grote helderheid.
Al deze technologie is eenvoudig te bedienen. Zo levert de monitoruitgang zowel projector- als PC-schermbeelden, je hoeft je rug
niet naar de klas te keren om te zien wat er geprojecteerd wordt. De muis aansturen vanaf een PC of Mac doe je met slechts één USB-kabel. Eenvoudig op te zetten en te bedienen

De Epson EB-X9 is met de A/V-mute-schuifknop in een oogwenk aan en uit te zetten. Zo verschuif je gemakkelijk en snel de aandacht van je publiek van de presentatie naar jou en omgekeerd. Ook heeft de EB-X9 een korte projectie-afstand. De beamer staat dicht op het scherm. Hiermee bespaar je ruimte en sta je zelf nooit in het beeld van je eigen presentatie.De keystone-correctie, die zowel handmatig als automatisch mogelijk is, zorgt voor een strak vierkant beeld zonder lelijke vervorming. Kortom, met behulp van de Epson EB-X9 hebben zowel jij als je publiek aandacht voor je presentatie, en dat werpt zijn vruchten af.

Kostenbesparend op meerdere fronten
Omdat de Epson EB-X9 gemakkelijk op te stellen is, hoef je geen IT-medewerker met de beamer mee te sturen om je collega's op gang te helpen. De instructies zijn helder genoeg om zelfs de grootste digibeet aan het werk te zetten. De E-TORL-lamp gaat zeker 5000 uur mee.
Samen met de prijs-kwaliteitverhouding levert dit heel wat kostenbesparing op.  Dat is in het onderwijs natuurlijk altijd welkom!
En om ook het eigen risico van de verzekering te sparen wordt de beamer tegen diefstal beschermd met het Kensington-slot.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Epson EB X9 projector
Uw waardering

Trustpilot reviews.

Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9 van 10.