HP EliteBook Folio 1040

Waardering:
93% of 100
€ 299,00
Niet op voorraad



Deze elegante HP EliteBook is onze dunste business Ultrabook ooit. De HP EliteBook Folio 1040 beschikt over enterprise-klasse kenmerken zoals dockingfunctionaliteit en eersteklas beveiliging om de productiviteit hoog te houden en uw data te beschermen.

Draag minder. Doe meer.
- Met een dikte van 15,9 mm is dit onze dunste EliteBook ooit. Kies tussen een 3-mm HD en een FHD scherm met alle mobiliteit die u van een Ultrabook zou verwachten.
- Neem deel aan videoconferenties en web-gebaseerde trainingen of stream video's met een uitstekende geluidskwaliteit dankzij DTS Studio Sound en de luidsprekers van uw notebook.
- Doe meer in schaars verlichte omgevingen, zonder zorgen over ongelukjes met gemorst vocht dankzij het morsbestendige backlit-toetsenbord.

Beveiliging waarop u kunt vertrouwen.
- HP Sure Start herstelt de productiviteit en beperkt het aantal vragen aan de helpdesk als het BIOS wordt aangevallen of corrupt raakt.
- Dankzij de automatische functies van HP BIOSphere blijft de productiviteit hoog en de downtime minimaal.
- Bescherm data, apparaten en identiteiten probleemloos met HP's Client Security portfolio inclusief HP Drive Encryption, HP Device Access Manager met Just In Time Authentication en HP Secure Erase.
- HP Trust Circles beschermt uw data door alleen geautoriseerde gebruikers toegang te geven tot bedrijfskritische bestanden.
- Een vingerafdruksensor en een ge??ntegreerde Smart Card-lezer beschermen uw identiteit.

Productieve krachtpatser.
- Met een solid-state drive bent u in seconden aan de slag. De vierde generatie Intel ?? dual-core??? processoren is uiterst responsief.
- Optioneel ge??ntegreerd HP mobiel breedband met 3G en 4G LTE geeft u op meer plaatsen toegang tot internet en e-mail.
- Gebruik het optionele HP UltraSlim Side dockingstation om accessoires en printers aan te sluiten zonder elke component afzonderlijk aan te sluiten.
- Gebruik HP's nieuwe touchpad met ondersteuning voor multi-touch gebaren waarmee u net zo handig werkt als met uw smartphone of tablet.

Robuust en betrouwbaar
- De HP EliteBook Folio 1040 doorstaat de MIL-STD 810G tests voor vallen, schokken, trillingen, stof, luchtvochtigheid, hoogte, hoge en lage temperaturen en plotselinge temperatuurwisselingen.

Eigenschappen:

Schermgrootte 14 inch
Schermresolutie 1920 x 1080 pixels
Processortype Intel Core i5 i5-4200U (2 cores)
Kloksnelheid 1,6 GHz (max. 2,6 GHz)
Geheugen Intern geheugen 8 GB DDR
Totale opslagcapaciteit 256 GB Opslagcapaciteit SSD/Flash
Videokaart Intel HD Graphics 4400
Wifi | Ethernet | Bluetooth | Ingebouwde 3G-modem | Wifi
Aantal usb 3.0-poorten 2
Type aansluiting DisplayPort
Toetsenbord QWERTY
Morsbestendig | Toetsenbord-verlichting
Batterijcapaciteit (Wh)42 Wh
Windows 10
1 Jaar garantie

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:HP EliteBook Folio 1040
Uw waardering

Trustpilot reviews.

Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9 van 10.