Inruil Mobilsat - Mobiltech vol automatische schotel

€ 600,00
Niet op voorraad

Ingeruild door klant voor een grotere maat schotel.
2 Jaar oud. 100% in goede staat. Laatste updates

Voor Astra 1, 2, 3 Hotbird etc.

Laag energieverbruik

Eenvoudige en intuïtieve touch-screen bediening

Automatische en handmatige zoekfuncties

Snelle update, die gratis door de gebruiker via microSD kan worden uitgevoerd zonder dat er kabels en/of internetverbindingen nodig zijn

Materialen van de laatste generatie

Lage mechanische toleranties

De innovatieve 68-cm schotelantenne in aluminium met vijfhoekige vorm zorgt voor een hoogwaardige signaalontvangst en een uitstekend aërodynamisch profiel. De constructiedelen van de Mobilsat TV-antenne voor campers zijn gemaakt van composietmaterialen: een hars met een hoog percentage glasvezel en koolstofvezel, dat ook in de luchtvaart en de automobielsector wordt gebruikt vanwege het lage soortelijk gewicht en een 30% hogere weerstand dan gegoten aluminium.

Deze factoren geven de Mobilsat-antenne voor campers buitengewone prestaties op het gebied van mechanische precisie en windbestendigheid: in geopende toestand is hij bestand tegen windsnelheden tot 150 km/u. De Mobilsat motorhome antenneschotel is ontworpen en gepatenteerd voor de nieuwe HD, 4K Ultra HD en 3D signalen.

TOUCHSCHERM, AUTOMATISCHE AANWIJZINGEN EN VERZADIGINGEN en SMART SCAN FUNCTIES

display-touch mobilsat

TOUCHSCHERM

Mobilsat beschikt over een innovatief bedieningspaneel met 2,8" kleurentouchscreen en een gebruiksvriendelijke interface met grote pictogrammen. Het is klaar voor gebruik vanaf de eerste start. Met een enkele aanraking van het display positioneert de antenne zich op de gewenste satelliet en schakelt automatisch over van de laatste positie naar de nieuwe zoek- en stand-by-functie.

Het systeem is geprogrammeerd om bij elke inschakeling een zelfdiagnose uit te voeren. Als er een fout wordt gedetecteerd, toont het display de oorzaak en geeft het tips om deze te verhelpen.

Zonder Montageplaat - Optioneel bij te bestellen

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Inruil Mobilsat - Mobiltech vol automatische schotel
Uw waardering

Trustpilot reviews.

Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9 van 10.