Mio Hartslag Horloge Bluetooth

€ 179,00
Op voorraad

De droom van iedere duursporter is eindelijk realiteit dankzij de Mio ALPHA2: trainen op basis van je hartslag zonder vervelende borstband.
Want voor iedere duursport zoals hardlopen, triatlon of wielrennen geldt dat de beste progressie en prestaties behaald worden door het pure trainen op de juiste hartslagzone.

De geperfectioneerde ALPHA2 bevat alle technische hoogstandjes van zijn veel bekroonde voorganger, de baanbrekende Alpha die als eerste hartslag-sporthorloge ter wereld de continue hartslag kon weergeven door middel van LED-sensortechnologie van Philips, aan de pols en dus zonder borstband. De volwassen ALPHA2 bevat echter nog meer functies die hem tot je perfecte trainingsmaatje maken doordat de ontwikkelaars goed geluisterd hebben naar de feedback van enthousiaste sporters die de LED-sensortechnologie snel hebben omarmd. Zo is het niet langer nodig om je Smartphone bij je te dragen tijdens de training: achteraf synchroniseren via Bluetooth Smart dankzij het ingebouwde geheugen is een belangrijke toevoeging voor de veeleisende gebruiker.
Ook is de timer en weergave verbeterd doordat je het scherm kunt aanpassen via de Mio GO App en bevat de klok 12 of 24-uurs functie en backlight waardoor je ook ’s avonds zonder enige belemmering kunt trainen. Ook kun je nu je hartslagzones comfortabel aanpassen vanuit de Mio GO App zodat je sneller op weg kunt. De LED-lampjes en een akoestisch signaal geven aan in welke hartslagzone je traint zodat je continu optimaal kunt presteren. Met zijn handige oplaadbare accu hoef je geen zorgen te maken dat je onderweg zonder power komt te zitten: deze kan moeiteloos een dubbele marathon mee!
Ontdek wat sporten op basis van je hartslag voor je prestaties kan betekenen. Je haalt meer uit je lichaam terwijl je bovendien overbelasting tegengaat. Met Mio APLHA2 zul je jezelf tot nieuwe hoogtes kunnen brengen die je voorheen niet voor mogelijk had gehouden!

Accurate hartslagmeting bij topprestaties met sprintsnelheden tot maar liefst 20 km/u Via Mio GO app instelbare hartslagzonealarm:
3 kleuren LED en (uitschakelbare) piep geven de hartslagzone aan
Continue weergave van de hartslag
Compatible met de bekende Fitnessapps zoals Endomondo Strava
Runkeeper Runtastic etc.
Geheugen voor 24 uur: hartslagdata wordt opgeslagen en kan later aan smartphones verzonden worden
Zachte siliconen stretch-polsband
Via Mio GO app aanpasbaar display
LCD-scherm met backlight
Twee types timer en 12/24h klok

Productspecificaties:
Kleur    Zwart
Materiaal    Siliconen
Bluetooth-versie    Bluetooth 4.0
Afmetingen    252 x 43 x 18 mm
Incl. batterijen    Built-In Lithium-Polymer
Type batterij    Built-In Lithium-Polymer

Inhoud verpakking:
ALPHA 2 Hartslag sporthorloge
USB-oplaaddock
Gebruiksaanwijzing

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Mio Hartslag Horloge Bluetooth
Uw waardering

Trustpilot reviews.

Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9 van 10.