NDS Flexibel Zonnepaneel 55-110-140 Watt KIT

€ 159,00
Op voorraad

NDS Flexibel Zonnepaneel 55-110-140 Watt

Flexibele panelen met het beste rendement.
SOLARFLEX is de innovatieve reeks NDS semi-flexibele zonnepanelen met een hoog rendement. Deze serie is vooral geschikt voor al die toepassingen waarbij de beschikbare ruimte voor installatie beperkt is, maar de behoefte aan energie groot.
SOLARFLEX is de ideale keuze voor boten en campers, omdat de prestaties hier optimaal zijn. Om voor de beste resultaten in de kleinst mogelijke ruimte te zorgen, is de SolarFlex-reeks gebouwd met SUNPOWER kwaliteitscellen met een hoog rendement, tot wel 22% en is ze uitgerust met “Back Contact” technologie.

Met het NDS SOLARFLEX zonnepaneel heeft u uw eigen gratis stroomvoorziening op basis van daglicht. En vanwege de flexibele vorm is dit zonnepaneel ook op (bijna) elke vrije plek op uw caravan, camper of boot te monteren. Het flexibele zonnepaneel kan namelijk ook gebogen worden. Op die manier maakt het dus niet uit waar het zonnepaneel is gemonteerd; er is immers altijd wel een moment waar op het zonnepaneel daglicht opvangt om op die manier uw eigen (gratis) energie op te wekken. Nooit meer afhankelijk dus van externe bronnen qua stroomvoorziening! U heeft altijd u eigen stroom bij u, of u zich nu afgelegen plekken of midden op het water bevindt. U kunt te allen tijde al uw apparaten in uw camper, caravan of boot voorzien van schone en duurzame zonne-energie.

Belangrijkste functies:
SUNPOWER cellen: superieure kwaliteit
30% flexibiliteits ratio
Hoog rendement, tot wel 22%
Dun en ultra licht

Inhoud levering NDS SOLARFLEX zonnepanelen
SOLARFLEX zonnepaneel 55W / 110W / 140W
6m lange kabel - zonder stekkers (optioneel)
Dakdoorvoer (optioneel)
Suncontrol SC 300M MPPT (optioneel)
Lijm (optioneel)

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:NDS Flexibel Zonnepaneel 55-110-140 Watt KIT
Uw waardering

Trustpilot reviews.

Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9 van 10.