NDS gemodificeerde Sinus omvormer 400-600 Watt

€ 69,00
Op voorraad

De NDS Smart-In SM-serie omvormers zijn ontwikkeld om de beste prestaties op het gebied van veiligheid, efficiëntie en betrouwbaarheid te garanderen. Deze omvormer is geschikt voor TV's, computers, opladers etc.. Deze serie is minder geschikt voor apparatuur als motoren, koelkasten en HiFi-systemen; dan zijn de NDS Smart-In Pure Sinewave omvormers meer geschikt.

Hoogfrequente omvormer met geïsoleerde in- en uitgangen
Deze NDS omvormer is voorzien van moderne technologie en heeft geïsoleerde ingangen en uitgangen. Dit voorkomt dat afwijkingen van de apparaten aangesloten op de uitvoer, de invoer beschadigen of vice versa. Het apparaat is verder beveiligd tegen overbelasting, kortsluiting en hoge temperaturen.

Rechtstreeks geïntegreerde connectoren
De connectoren zijn rechtstreeks in de kaart geïntegreerd, zodat de spanningsval op de verbinding tussen apparaat en batterij aanzienlijk lager wordt. Bij een 230 V-gebruiker (zoals een TV) verbruikt de batterij minder in vergelijking tot de 'klassieke' omvormers. Sowieso staan de NDS Smart-In omvormers in de markt bekend om het laagste eigen verbruik.

400 of 600 Watt leverbaar. Maak een keuze in het optie vakje.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:NDS gemodificeerde Sinus omvormer 400-600 Watt
Uw waardering

Trustpilot reviews.

Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9 van 10.