NDS SOLARFLEX EVO 50W Flex Zonnepaneel SFE50WP

€ 169,00
Op voorraad

Ultralicht flexibel zonnepaneel (50 Wp)

Het NDS Solarflex EVO 50 Wp zonnepaneel (SFE50WP) past zich door zijn flexibiliteit (30%) makkelijk aan op elke oppervlakte. Dit zonnepaneel neemt zo min mogelijk ruimte in en levert toch maximale presataties. Solarflex EVO zonnepanelen zijn perfect voor de grillige oppervlakken op campers, boten en andere voertuigen. De hoogwaardige efficiënte monokristallijne zonnecellen zijn ingekapseld in 9 lagen en leveren bijzondere goede prestaties.

Innovatieve multiwire cellen
NDS heeft de cellen in het Solarflex EVO 50 Wp zonnepaneel heel dicht op elkaar geplaatst (7 keer minder dan 3bb cellen), waardoor de energiedoorvoer aanzienlijk toeneemt. Ook zijn de cellen hierdoor beter bestand tegen microbreuken. De multiwireverbinding (front and back) vermindert de warmte met 50% ten opzichte van normale zonnecellen. Daardoor levert de NDS Solarflex EVO 50 Wp ook in warme seizoenen optimale efficiëntie.

3 meter kabel en junctionbox meegeleverd
Solarflex EVO 50 Wp zonnepanelen zijn voorzien van de Junction Box. Dit is het centrum van de 3 meter lange bipolaire verbindingskabel, voorzien van een extern beschermingsomhulsel zodat de box beschermd is tegen de meest ongunstige weersomstandigheden.

Technische gegevens NDS Solarflex EVO 50 Wp (SFE50WP)
Aantal cellen: 16
Nominale spanning: 12 V
Max. vermogen: 50 Wp (± 3%)
Open circuit spanning: 20,4 V
Short circuit stroom: 3,08 A
Spanning bij max. vermogen: 17,3 V
Stroom bij max. vermogen: 2,89 A
Afmetingen (l x b x h): 660 x 510 x 3 mm
Gewicht: 1,0 kg

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:NDS SOLARFLEX EVO 50W Flex Zonnepaneel SFE50WP
Uw waardering

Trustpilot reviews.

Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9 van 10.