Oyster V 85cm vision

€ 2.099,00
Op voorraad

De Oyster V is de nieuwste schotel van het merk. Het is tevens een van de beste schotels qua signaalopbrengst ooit. Ontvangst in bijna heel Europa is gegarandereerd.

De Oyster V is er in 4 verschillende versies namelijk: Vision, Vision Twin, Vision Skew en Vision Twin Skew. De Vision is het instapmodel met een gewone enkele LNB. BIj de Vision Twin krijgt u een LNB met een dubbele uitgang. U kunt dan op twee televisies naar een andere zender kijken, u heeft voor de betaalzenders echter wel een tweede kaart nodig. Op sommige plekken is het nodig dat uw LNB een beetje moet worden bijgedraaid, bijvoorbeeld in Zuid-Portugal en Griekenland. BIj de Skew varianten gebeurd dit automatisch. De LNB wordt dan op basis van een GPS-signaal op de juiste plek gedraaid. Wanneer u voor de Vision Twin Skew kiest krijgt u een LNB die zichzelf dus automatisch bijdraaid en met twee uitgangen zoals hierboven beschreven.

Alle versies beschikken over de zogenaamde FeatureBox. Deze bedient u via de bedieningsunit. Het mooie is echter dat deze ook te benaderen is via een app op uw smartphone. Via deze app kunt de schotel van positie laten veranderen maar ook laten in en uitklappen. Mochten er instellingen of satellietposities wijzigen dan programmeren de technichi van Oyster dit razendsnel en wordt er een update naar uw mobiele telefoon gestuurd. Dit zorgt er voor dat de schotel in principe altijd up-to-date is.

De Oyster V maakt gebruik van drie compenten om een snelle en optimale uitrichting te bewerkstellen. De schotel beschikt namelijk over GPS, 3D-kompas en hellingsensor. Deze drie compenten zorgen er voor dat de schotel in de meest ideale positie komt te staan. Het richt zichzelf niet alleen uit maar zorgt ook voor een optimale helling.


Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Oyster V 85cm vision
Uw waardering

Trustpilot reviews.

Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9 van 10.