VU+ Solo2

Waardering:
96% of 100
€ 209,00
Niet op voorraad


Veel aanbieders leveren z.g.n "grijze import" of clone modellen van het merk VU+.
Wij zijn officieel VU+ dealer voor de Benelux. Bij ons bent u verzekerd van een officiele VU+ Benelux versie.
Software updates in de toekomst zijn hiermee gegarandeerd.
Uiteraard worden alle VU+ ontvangers geleverd met een Nederlandse handleiding.
3 Jaar garantie op de officiele Benelux versie.

Een officiele VU+ Benelux versie is te herkennen aan de blauwe Benelux sticker op de doos!


De VU+ Solo2 is een Linux gestuurde ontvanger.
De VU+ Solo2 heeft een krachtige processor voor grootse prestaties.
De VU+ Solo2 is geschikt voor alle type smartcards.
De VU+ Solo2 heeft ongekende mogelijkheden.

Het nieuwste model van VU+, de VU+ Solo² zet de trend die VU+ heeft ingezet met de VU+ Ultimo door. Hoewel de naam van de nieuwe ontvanger anders doet vermoeden beschikt de VU+ Solo² over twee DVB-S2 tuners.

Dankzij de dubbele tuner is de VU+ Solo² geschikt voor het gelijktijdig kijken en opnemen van maar liefst acht kanalen. De opnames kunnen worden opgeslagen op een 2,5" interne harde schijf. De VU+ Solo² is een prachtig vormgegeven ontvanger gecombineerd met krachtige hardware. De 1.3GHz Dual Core CPU levert ongekende prestaties. U kunt genieten van de sublieme beeldkwaliteit die de VU+ Solo² op uw televisie tentoonstelt. Met de Linux gestuurde satellietontvanger haalt u een ongekende hoeveelheid mogelijkheden in huis. Door het installeren van diverse plugins kan televisie kijken tot een interactieve belevenis worden gemaakt. Zo is het mogelijk om Youtube video's af te spelen. De hoeveelheid afspeelbare content kan hiermee substantieel worden uitgebreid.

De VU+ Solo² is geschikt voor HbbTV. Ook HbbTV draagt bij aan de interactiviteit die de ontvanger biedt. HbbTV (Hybrid Broadcast Broadband TV) combineert naadloos TV diensten met breedband internet. HbbTV maakt nieuwe diensten toegankelijk. Dankzij HbbTV behoort onder andere het stemmen via uw televisie, gebruik maken van sociale media, interactieve advertenties, programma gemist en programma gerelateerde diensten zoals digitale teletekst en elektronische programma gids tot de interactieve mogelijkheden.

Met de VU+ Solo² haalt u een kwalitatief hoogwaardig apparaat in huis waar u zonder meer vele jaren van zult genieten. VU+ Solo² beschikt over twee (Xcrypt) kaartlezers en een CI slot.

    Lees hier een uitgebreide test in de TV TotaalAfmetingen: 280 x 50 x 200 mm


Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:VU+ Solo2
Uw waardering

Trustpilot reviews.

Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9 van 10.