Xsarius Snipe 3 TWIN

Waardering:
94% of 100
€ 895,00
Niet op voorraad

Xsarius brengt met de innovatieve Xsarius Snipe 3 model 2019, 's werelds kleinste en meest compacte vlakantenne op de markt. De Xsarius Snipe 3 heeft een zeer krachtige motor en een uitstekend antenne vergrendelings- en positioneringssysteem. Daarnaast is er voor de Snipe 3 een doordacht mechanic ontwikkeld voor een lange levensduur en wordt de satelliet antenne geleverd met een innovatief ontwikkelde controller met Diseqc ondersteuning en usb poort. De Xsarius Snipe 3 is tevens geschikt voor alle satelliet ontvangers.


Wij leveren uitsluitend de originele Benelux versie.3 Jaar garantie.Nederlandse Handleiding.Service en helpdesk support.Wij zijn officieel Xsarius distributeur voor de Benelux.Kom langs in onze winkel in Zoetermeer voor een demonstratie of meer informatie.


Geschikt voor de ontvangst van:
Hotbird
Astra 1
Astra 2
Astra 3 (Canal Digitaal & TV Vlaanderen)
Eutelsat 9
En vele anderen satellieten
Leverbaar met 1 aansluiting of 2 aansluitingen. Dit kunt u bij de opties selecteren.  Belangrijke kenmerken:

  Betrouwbaar A merk.
  Eenvoudig in bediening.
  Geschikt voor portable gebruik
  Geschikt voor vaste montage op camper of caravan.
  Originele Benelux versie
  Service en helpdesk support.
  Ondersteuning na uw aankoop. 
  Geschikt voor alle satelliet-ontvangers .
  Nederlandstalige handleiding.
  Ontvangst van de belangrijkste satellietposities.


Zeer krachtige motor
De Xsarius Snipe 3 beschikt over een zeer krachtige motor. Door zijn 18:1 gear ratio biedt de Snipe 3 een zeer hoog vermogen en is deze zeer stil.


HD zoektechniek
In de Xsarius Snipe 3 wordt de nieuwste HD zoektechniek gebruikt, wat nodig is om in de toekomst de satelliet te kunnen locken. De Xsarius Snipe 3 heeft per satelliet 3 unieke zoekfrequenties voorgeprogrammeerd. Deze zijn indien mogelijk ook aan te passen.


Antenne vergrendelings- en positioneringssysteem
Het basis vergrendelings- en positioneringssyteem houdt de antenne stevig op zijn plek wanneer bijvoorbeeld een camper of caravan zich voortbeweegt.
Dit maakt de Xsarius Snipe 3 de ideale antenne om vast te monteren op uw camper of caravan.


Doordacht ontwikkelde mechanic
Het tandwielhuis van aluminium persgietwerk ondersteunt de drijfassen van de Xsarius Snipe 3, voor een duurzame en lange levensduur.


Vernieuwde controller voor software upgrade via usb
De Xsarius Snipe 3 wordt geleverd met een vernieuwde controller met usb poort. De controller kan in de camper of caravan gemonteerd worden of los gebruikt worden. Dit zorgt ervoor dat de schotel met een druk op de knop op de juiste satelliet wordt uitgericht. Deze controller maakt het mogelijk om (via de usb-poort) alle ingebouwde antenne programmatuur binnen enkele seconden te upgraden. Hierdoor hoeft de antenne niet gedemonteerd te worden. Daarnaast toont de controller verschillende antenne details zoals satellietpositie en GPS, voor optimaal gebruik. Tevens beschikt de vernieuwde controller over DiSEqC ondersteuning en kan automatisch schakelen tussen voorgeprogrammeerde satellietposities.


Auto Skew
De Xsarius Snipe 3 is voorzien van de nieuwste SAS (SelfSat Auto Skew), een automatische Skew regeling. Dankzij de Auto Skew functie zal de Xsarius Snipe 3 automatisch de Skew instelling optimaliseren en bepalen. Dit zorgt voor de meest optimale ontvangst. Deze skew instelling varieert afhankelijk van uw locatie op aarde.


Portable & Monteerbaar
Door het compacte formaat is de Xsarius Snipe 3 gemakkelijk overal mee naar toe te nemen en neer te zetten. Daarnaast wordt de Xsarius Snipe 3 geleverd met een montageset (bestaande uit: montageplaat, kabel, waterdichte kabeldoorvoer en schroeven) waarmee de antenne kan worden gemonteerd op een camper of caravan.


Plug & Play
Met 1 druk op de knop wordt de gewenste satelliet gevonden. De Xsarius Snipe 3 beschikt over 9 voorgeprogrammeerde satellieten. Daarnaast kunnen er nog 2 satellieten worden geïnstalleerd met de vernieuwde controller.


GPS ondersteuning
Door de ingebouwde GPS functie worden GPS coördinaten automatisch doorgegeven en wordt de elevatiehoek sneller bepaald. Zo vindt de Xsarius Snipe 3 zeer snel zijn juiste positie.


Kwaliteit & Service
Xsarius ontwikkeld innovatieve techniek in combinatie met een strak design en top kwaliteit. Tv ontvangst tijdens uw reis of verblijf in de camper, caravan of boot wordt hiermee gegarandeerd. De Xsarius Snipe 3 wordt dan ook standaard geleverd met 3 jaar garantie.


12 Volt adapter
Als u de Xsarius Snipe 3 op 220 Volt wilt gebruiken dan heeft u de Xsarius Snipe 12 Volt adapter nodig.
Deze is optioneel verkrijgbaar.


Inhoud van de verpakking:

- Xsarius Snipe 3
- Controller
- Signaalkabel (12 meter)
- 12v sigarettenaansteker-adapter
- Montageset bestaande uit:
montageplaat, kabel, schroeven
en waterdichte kabeldoorvoer
- Luxe koffer
- Nederlandstalige handleiding


Voordelen van een XSARIUS SNIPE 3:
•Nieuwe Antenne met een nieuw ontwerp
•Verbeterde ontvangstmogelijkheden
•Verbeterde levensduur
•Ultra Waterproof
•Licht en roestvrij door versterkt kunststof materiaal
•Ingebouwde beveiliging ter voorkoming van LNB kortsluiting
•Ondersteuning van DiSEqC 1.0 / 1.1
•Automatische satelliet schakeling bij kanaalwijziging mogelijk
•HOME Positie door uitschakelen decoder en TV
•12 geprogrammeerde satellietposities
•Snelle zoekfunctie met GPS
•Automatisch HOME-Positie, bij starten voertuig
•Nieuwe controller
•Eenvoudige USB update mogelijk


De Snipe is ook ideaal voor portable gebruik.
Wij kunnen desgewenst een buitenaansluiting plaatsen op uw caravan of camper. Binnen in de caravan of camper sluiten we de controller aan op 220 of 12 Volt. Bedrading wordt netjes weggewerkt. Vraagt u naar de mogelijkheden die wij u kunnen bieden.

Opbouw Caravan of Camper

Desgewenst kunnen wij de Xsarius Snipe 3 voor u opbouwen op Caravan of Camper.
Kom langs in de winkel in Zoetermeer of bel voor meer informatie of een afspraak 0793510743Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Xsarius Snipe 3 TWIN
Uw waardering

Trustpilot reviews.

Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9 van 10.