Milesight

Milesight is een proffesioneel camera bewaking merk die de nadruk legt op kwaliteit en innovatie.
Voor deze systemen maken wij onder meer gebruik van zowel de camera’s als de opnameapparatuur van Milesight.
Op de kleinste systemen kunnen maximaal 12 camera’s aangesloten worden, terwijl het grootste 32 camera’s aan kan.

Milesight heeft een ruim assortiment van camera’s met vaste lenzen, gemotoriseerde lenzen, vaste domecamera’s en speeddomes.
De beelden zijn te bekijken over het netwerk, op uw Smartphone en lokaal via een monitor
Camera beelden tot 4K resolutie

Van eenvoudig tot complex

De camera’s van Milesight blinken uit in lichtgevoeligheid en de meeste camera's hebben een adaptieve infrarood verlichting ingebouwd.
Zo zal de infraroodverlichting automatisch dimmen, wanneer er zich iemand dicht bij de camera bevindt om overbelichting tegen te gaan.
Milesight camera’s zijn uitgevoerd met de Sony Starlight chip , en hebben het hoogste dynamisch bereik uit de industrie met 140 dB. Dit wil zeggen dat de camera’s ook in moeilijke omstandigheden zoals bv. tegenlicht nog zeer goed presteren.
Voor de meer complexe toepassingen gebruiken we de Pro reeks  camera’s van Milesight  in combinatie met het intelligente platform van Cathexis. Met deze Milesight combinatie is het mogelijk om de camera’s intelligent te maken en ze te gebruiken voor het doorsturen van alarmen zoals achtergebleven voorwerpen, ontvreemde voorwerpen, perimeterdetectie, snelheidsmetingen, point of sale, heatmaps, etc…

Type bewaking camera

Belangrijke overwegingen bij de aanschaf van een camerasysteem, is het type camera.
De verschillen tussen de camera bewaking types leggen we hieronder uit.

Bullet bewaking camera

Bullet-camera’s hebben een opvallend uiterlijk en werken dus ook zeer preventief.
U kiest voor een bullet bewaking camera als u wilt dat uw camera’s gezien worden. Ze zijn geschikt voor zowel muur- als plafondbevestiging.

Dome bewaking camera

Dome-camera’s leveren dezelfde kwaliteit als bullet, maar met een onopvallender uiterlijk. U kiest voor een  dome bewaking camera als u wilt dat uw camera’s niet opvallen. Ze zijn geschikt voor zowel muur- als plafondbevestiging.