220 & 12 Volt HD TV's

220 & 12 Volt HD TV's

12 volt LED TV's voor camper, caravan, boot of vrachtwagen

Voor onderweg in de caravan, camper, boot of vrachtwagen hebben wij een groot assortiment televisies. Een groot deel van deze televisies zijn voorzien van een ingebouwde satelliet ontvanger. Hierdoor heeft u geen losse satelliet ontvanger nodig. Wij zijn officieel dealer van de merken: Salora | Avtex | Travelvision | Akkai | Nikkei

12 volt LED TV
Om van een optimale beeldresolutie te kunnen genieten hebben wij 12 Volt LED TV's. Televisies met LED-techniek zijn heel dun en nemen weinig ruimte in beslag. Een LED TV gebruikt tevens relatief weinig stroom. De meeste 12 volt LED TV’s hebben een ingebouwde digitenne tuner.

12 volt LED TV met ingebouwde DVD
Voor de filmliefhebbers hebben we 12 volt TV's met een DVD! Deze LED TV's hebben een ingebouwde DVD-speler. Zo kun je onderweg altijd genieten van je favoriete speelfilms.

12 volt TV met ingebouwde satelliet-tuner voor camper - caravan - boot
We hebben een uitgebreid assortiment 12 volt TV's voor in de camper, caravan of boot. Dankzij de ingebouwde HD satellietontvanger heb je geen losse satellietontvanger nodig. De TV wordt direct op de satelliet schotel aangesloten. Bovendien scheelt een 12 volt TV behoorlijk in energieverbruik en heb je geen tweede afstandsbediening nodig.
Voor het kijken naar Nederlandse zenders heeft u een abonnent nodig van Canal Digitaal of Joyne. Wij kunnen u voorzien van het juiste abonnement.

satelliet-tuner ingebouwd in LED TV

Alle 12 volt LED TV's zijn ook te gebruiken op 220 Volt.

33 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

33 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren