boerderijen camera bewaking

Camerabewaking verhoogt de efficiëntie en veiligheid op de boerderij.


Nu is het gemakkelijker dan ooit om perfecte controle te krijgen over wat er op en rond de boerderij gebeurt. Het maakt niet uit waar je bent, en dag en nacht kan je live beelden bekijken. Met een bewakingssysteem voor digitale camera's krijgt u een slimme, flexibele en kosteneffectieve manier om alles bij te houden, van wat er op de binnenplaats gebeurt tot wat er gebeurt door de melkrobot, in het afkalfhok en rond de dieseltank. Alles is geïntegreerd in een eenvoudig te gebruiken systeem dat is gebouwd volgens de hoogste kwaliteit. U heeft de mogelijkheid om alles in realtime te volgen, rechtstreeks op uw smartphone of tablet via de gratis bijgeleverde app.
Op een boerderij zijn er tal van dingen die moeten werken om onderbrekingen en vertragingen in de dagelijkse activiteiten te voorkomen. Elke onderbreking of verandering in routines kan aanzienlijke verliezen veroorzaken en het bijhouden van alles op een bepaald moment is een belangrijk onderdeel van de normale dag van elke boer. Van 's morgens vroeg tot  s'avonds laat.

Amiko Home camerabewaking boerderijen

Bekijk in onderstaande 2 video's de kwaliteit van onze Amiko IP camera's

De nieuwste generatie Amiko camerabewaking introduceert volledig nieuwe mogelijkheden om de efficiëntie en veiligheid in het dagelijks leven op een boerderij te vergroten. Het Amiko systeem, dat meestal bestaat uit robuuste HD-camera's met bewegingsmelders en alarm- en opnamefuncties kan door ons worden geinstalleerd en aangepast worden aan de unieke behoeften en omstandigheden van de boerderij. U kunt alles wat er op uw boerderij gebeurt in realtime bekijken op uw smartphone, pc, laptop of tablet. In het dagelijkse werk op een boerderij is dit gewoon een must. U krijgt meer controle over alles wat er gebeurt - en het concept is zelfs bewezen door EU-onderzoek waaruit blijkt dat camerabewaking een effectieve manier is om het dierenwelzijn te verbeteren, de productie te verhogen en de milieu-impact te verminderen.

camerabewaking op de boerderij

Met een internetverbinding, met behulp van het camerabewakingssysteem, is het mogelijk om te volgen wat er op de boerderij gebeurt, zowel overdag als 's nachts. U hoeft niet langer fysiek aanwezig te zijn, maar kunt in plaats daarvan uw smartphone of tablet gebruiken om op de hoogte te blijven en alles te volgen wat er gebeurt. Geen lange wandelingen meer van de ene plaats naar de andere, u bespaart kostbare tijd en wordt efficiënter. Tegelijkertijd zul je je veiliger voelen omdat je constant in de gaten kunt houden wat er gebeurt via je telefoon of tablet.

Met een camerabewakings systeem is het ook mogelijk om kritieke processen zoals afkalven te volgen en om onmiddellijk te worden gewaarschuwd als er beweging wordt gedetecteerd in de buurt van de dieseltank. Je zult je veiliger voelen, terwijl dierenwelzijn verbetert - dit draagt ook bij aan een meer ontspannen dagelijks leven.

Op maat gemaakt voor het drukke landbouwleven.
Een camerabewakings systeem moet zijn ontworpen om aan de speciale behoeften van landbouwbedrijven te voldoen. Dit betekent dat alle systeemcomponenten, inclusief de software, robuust, waterdicht, betrouwbaar, en gebruiksvriendelijk in het dagelijks leven moeten zijn.

De bewakings camera's van vandaag bieden heldere beelden in HD en 4K kwaliteit, zowel bij daglicht als bij totale duisternis. De camera's zijn uitgerust met bewegingsdetectoren, alarmen en een opnamefunctie en kunnen worden geïnstalleerd tegen een zeer bescheiden prijs. De toegangsdrempel is veel lager geworden.

Voor meer informatie bezoekt u onze winkel in Zoetermeer of bel met een van onze specialisten 0793510743