Corona maatregelen

In verband met het Corona virus willen wij u graag over ons beleid informeren:

Winkel:
Onze winkel is geopend tijdens onze normale openingstijden. U bent welkom maar wij vragen u zo zoveel mogelijk alleen langs te komen en laat uw gezinsleden thuis indien mogelijk.
In onze winkel hanteren wij de adviezen van het RIVM.
Niet meer dan 3 klanten in de winkel
1.5 meter afstand van anderen klanten en personeel
U kunt bij ons met PIN en contant geld betalen


Camper en Caravan installaties:
Onze monteurs werken door met de montage en reparatie van automatische / handmatige schotels, televisies, en zonnepanelen voor uw camper of caravan. Alle geplande afspraken gaan gewoon door. Wel nemen we een aantal regels in acht. Onze monteur is alleen in uw camper of caravan aan het werk. U wacht buiten, totdat de werkzaamheden klaar zijn. Op deze manier beperken we voor u en ons de risico's. Tevens voeren wij de werkzaamheden buiten uit, op ons ruime buitenterrein. Op deze manier houden we voldoende afstand met elkaar.

Bij u thuis:
Heeft u een storing aan uw schotel installatie thuis? Onze monteurs kunnen bij u langskomen voor bijvoorbeeld het afstellen of vervangen van uw schotel maar komen niet bij u binnen.

Webshop:
Heeft u producten van ons nodig? Dan is het ook mogelijk om het via onze webshop te bestellen (www.ziezotec.nl). Uw bestelling wordt dan dezelfde dag nog verzonden (mits op voorraad) en wordt dan normaal gesproken de volgende werkdag geleverd door PostNL.

Contact:
Het kan mogelijk langer duren dan normaal voordat u telefonisch contact met ons krijgt of antwoord krijgt op e-mail vanwege een lagere bezetting van ons personeel.

Wilt u bij ons langskomen? Indien u geen griepverschijnselen en/of koorts heeft bent u van harte welkom!
Wij zijn bereikbaar op 079 3510743 of info@ziezotec.nl.

Bedankt voor uw begrip en voor iedereen veel sterkte de komende tijd, denk goed om uzelf en om elkaar!