Wat zijn de mogelijkheden van satelliet TV? Satelliet televisie iets voor u?

Wanneer u er over twijfelt of satelliet televisie iets voor u is, informeren we u graag. Hieronder vertellen we u over enkele van de vele mogelijkheden en vele voordelen van satelliet televisie.
Heeft u na het lezen van dit artikel nog onbeantwoorde vragen? Neem dan gerust contact op!

TV Kijken via Internet
Voor het kijken van TV via internet, zgn IPTV, moet u altijd beschikken over een snelle internetverbinding en over genoeg data.
Geen snelle internetverbinding betekend veelal stilstaand beeld.

Ideaal voor vakantiewoning of voor thuis, ook in een buitengebied.
De meeste mensen in Nederland hebben thuis kabel tv, tenminste als dit mogelijk is. Mensen in een dorp of buitengebied vallen vaak buiten de boot. Satelliet televisie daarentegen is in principe overal mogelijk! De enige voorwaarde is dat u een schotel op de satelliet kan uitrichten zonder dat er een obstakel (bijvoorbeeld een gebouw of boom) tussen staat. Een satellietschotel wordt altijd op het zuiden gericht.

Ideaal voor in uw camper, caravan of vrachtwagen, overal in Europa of zelfs daarbuiten!
Wanneer u ook onderweg televisie wilt kunnen kijken, bijvoorbeeld op de camping, kunt u geen gebruik maken van de kabel televisie aanbieder. Satelliet televisie is daarin bijzonder flexibel. Wanneer u thuis een schotel heeft hangen kunt u deze gerust ook meenemen op vakantie. Of u schaft een 2e schotel aan. Zo heeft u maar één systeem nodig en kunt u overal genieten van de beste kwaliteit televisie!

Een week vooruit kijken in de Elektronische Programma Gids
U kunt gerust een week vooruit kijken welke zenders er op het programma staan!
Opnemen en tegelijkertijd een ander programma bekijken met de juiste apparatuur kunt u ook bij satelliet televisie programma's opnemen en op hetzelfde moment naar een ander programma kijken.
Geïnteresseerd? Neem gerust contact op en laat u adviseren!

Sublieme beeld- en geluidskwaliteit in HD of zelfs in 4K UHD.
Satelliet televisie is in feite televisie met zo min mogelijk storende factoren tussen zender en ontvanger. Voor u houdt dat in dat u kunt genieten van een fantastische beeld- en geluidskwaliteit.
Vaak in HD kwaliteit, maar ook vaak in 4K UHD. Vooral grote evenementen zoals de WK voetbal worden in 4K UHD uitgezonden.
Wilt u dit eerst ervaren? Kom gerust kijken in onze winkel in Zoetermeer en overtuig u zelf.

Alle publieke en commerciele Nederlandse zenders
Ook bij satelliet tv zijn deze gewoon te ontvangen.

Honderden gratis zenders binnen bereik
Bij een Kabel TV abonnement betaalt u voor een zenderpakket, en deze zenders zijn precies wat u krijgt. Bij Satelliet TV gaat dit net een stapje verder. Uiteraard krijgt u de zenders waar u voor betaald, maar daarnaast zijn er bijzonder veel zenders gratis te ontvangen. Het enige wat u hiervoor moet doen is uw apparatuur juist afstellen. Neem gerust contact op en laat u informeren over de vele mogelijkheden die passen bij uw persoonlijke interesses!
Zo kunt u een groot aantal Duitse, Engelse, Spaanse, Franse zenders ontvanger. En dat helemaal gratis!

Ook radiozenders te ontvangen
U kunt ook radiozenders beluisteren via satelliet tv. Welke zenders te beluisteren zijn ligt aan uw provider.
Ook zijn er veel gratis radio zenders te ontvangen. En alleen in de beste kwaliteit. We luisteren uiteindelijk digitaal!