3Lion Lithium ION 100-150Ah LiFePO4

€ 1.449,00
Op voorraad

3Lion Lithium ION 100-150Ah LiFePO4

3 Lion lithium accu een voordelige keuze
Het 3Lion Lithium ION Accu systeem vann NDS is gebaseerd zijn op betrouwbare LiFePO4 technologie. Hierbij worden optimale prestaties gecombineerd met een betrouwbare en veilige energietoevoer. Lithium accu’s lijken duur, maar omdat deze accu’s een zeer lange levensduur garanderen zijn ze een voordelige keuze als accu voor elektrisch aangedreven voertuigen, campers, caravans en boten.
 
Accu beheer systeem inbegrepen
De 3Lion accu wordt aangestuurd door het unieke 3Link BMS (Battery Management System). Alle pluspolen van de worden direct verbonden met deze BMS. Daardoor ontstaat er een stabiel en efficiënter elektrisch systeem. Zodra u de motor van bijvoorbeeld uw camper uitschakelt zorgt het 3Lion systeem voor de complete energietoevoer naar o.a. verlichting, verwarming, koffiezetapparaten, etc..
Met het briljante display kunt u de status van het laden op een effectieve en nauwkeurige manier controleren.
 
Zeer snelle laadtijd
De accu’s hebben een zeer snelle laadtijd tot wel 75A tijdens het laden (afhankelijk van de dynamo van het voertuig) en is dus ideaal om te laden. U heeft dus altijd meer energie bij de hand.
 
Voordelen en specificaties:
• professioneel accusysteem met zeer lange levensduur langer dan 2500 cycles.maximale stroom, tot 75A (afhankelijk van de dynamo)
• Geringere laadtijd
• Gewicht minder dan 60% van een standaard accu.
• Minder dan 3% zelfontlading per maand.
• Touchscreen-display voor optimaal beheer van status en verbruik van de accu.

 
Installatie van het systeem :
Ongeacht de locatie van de huishoudaccu is het 3Lion-systeem eenvoudig te installeren, aangezien het elektrische systeem van het voertuig volledig ongewijzigd blijft. Door een directe aansluiting van het BMS naar de startaccu wordt het 3Lion systeem uitermate snel geladen wanneer de motor van het voertuig aanstaat.

De 3Lion set is direct camper geschikt. Indien er gebruik wordt gemaakt van een SMART Alternator EURO6, dient de Lithium accu via de dynamo geladen te worden via een Power Service GOLD. Fiat Ducato Euro 6 is direct compatible zonder Power Service GOLD.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:3Lion Lithium ION 100-150Ah LiFePO4
Uw waardering

Trustpilot reviews.

Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9 van 10.