Alfa Network Camp Pro 3

Waardering:
92% of 100
€ 199,00
Op voorraadWifi Camp pro 3 voor caravan, camper of boot.

Een solide en snel Wifi netwerk rondom je caravan,camper of boot
De WiFi-Camp Pro3 wifi extender & router is de opvolger van de populaire WiFi-Camp Pro2v2 van fabrikant Alfa Network. Dit model is voorzien van de nieuwste Tube-UNAC2 die overweg kan met Dual Band Wifi, hierdoor is deze geschikt voor de 2,4 GHz en 5,8 GHz band. Doordat deze ook overweg kan met de 5,8 GHz band heb je minder last van andere apparaten en een hogere bandbreedte. De Camp Pro 3 is dé wifi-antenne en router voor op en rondom de camper, caravan en boot. De WiFi-Camp Pro3 verspreidt het aangeboden wifi-signaal, waardoor u met verschillende gebruikers en devices gebruikmaakt van een krachtig wifi-signaal.

Nieuw bij dit systeem is dat er een QR-code wordt meegeleverd die door een QR-scanner app gescand kan worden, hiermee wordt de gemakkelijke Quick setup opgeroepen en is het systeem snel en gemakkelijk in te regelen.

De gevoelige antenne vangt het internetsignaal dat de camping of een hotspot aanbiedt moeiteloos op, ook als het signaal zwakker is en verspreidt het vervolgens met zijn eigen krachtige router. U heeft hierdoor een eigen draadloos netwerk rondom de camper, caravan of boot.

Deze wifi extender set is uitgevoerd met de R36AH router (802.11 a/b/g/n/ac), deze kan een maximale snelheid behalen tot maar liefst 300 Mbps. Perfect om bijvoorbeeld met verschillende gebruikers en devices tegelijk te genieten van audio en video via internet.

Let op: de meegeleverde router is niet stand-alone te gebruiken. De los leverbare R36AH router heeft iets andere specificaties en is wel stand-alone te gebruiken.

Snel wifi aan de praat met de WiFi-Camp Pro3
Het installeren van de WiFi-Camp Pro 3 is zeer eenvoudig met de Nederlandse installatiehandleiding. U doorloopt de nieuwe, vereenvoudigde installatiewizard en koppelt het aangeboden wifi-signaal. Deze installatie wizard is oproepbaar met de meegeleverde QR-sticker. Vervolgens maakt u op meerdere apparaten tegelijk (laptops, tablets, smartphones) gebruik van draadloos internet. Het bereik van de router is groot, de WiFi-Camp Pro3 verspreidt in een ruime straal rond uw boot, caravan of camper wifi.

Gevoelige 9 dBi antenne Tube-UNAC2
De WiFi Camp Pro 3 heeft een nieuwe vernieuwde gevoelige omni-directionele 9 dBi Tube antenne genaamd Tube-UNAC2. Deze Tube is voorzien van de QUALCOMM Atheros AR9271 chipset en deze heeft als voordeel dat deze op RF-gebied het beste presteert qua snelheid overdracht en stabiliteit. De antenne is ontworpen voor outdoor-gebruik, u monteert hem buiten op of aan uw camper, boot of tent. We raden u aan om de verbinding tussen de Omni-antenne en Tube-UNAC2 af te sluiten met de meegeleverde waterafstotende tape.

Let op: de meegeleverde Tube-UNAC2 is bedraad stand-alone te gebruiken, maar alleen met Windows of Linux. MacOS wordt niet ondersteund.

12V aansluitkabel standaard bijgeleverd
Bij de WiFi Camp-Pro 3 wordt de 12V kabel standaard meegeleverd.

Compatibel met PEAP en EAPMSCHAPV-2
Gebruikmaken van internet hotspots is geen enkel probleem. U verbindt de WiFi Camp-Pro3 wifi-extender/router met een hotspot en verbindt al uw apparaten draadloos met internet.

Open source router software (OpenWRT)
De routersoftware van de R36AH is de Linux-gebaseerde OpenWRT open source software. Deze software biedt programmeurs, wizzkids en andere liefhebbers mogelijkheden om deze software aan te passen, uiteraard geheel op eigen risico.

Router indoor
Alfa R36AH router
CPU QCA9531
CPU snelheid 680 MHz
Flashgeheugen 16 MB
RAM geheugen 128 MB
WiFi 2 x 2
Antenne 1 x extern, 1 x intern
Max. internetsnelheid 300 Mbps
Setup via mobiel
Overspanningsbeveiliging
Wifi USB extender
Inhoud van het pakket
WiFi-Camp Pro3 Extender Router
Bijbehorende Omni AOA-2458-79AM antenne
12V DC netadapter
Spanningssnoer om de WiFi-Camp Pro3 mobiel te gebruiken
Tube-UNAC2 USB Outdoor signaalontvanger
AOA-2458-79AM Outdoor Omni-antenne
Waterafstotende tape om de Omni-antenne waterdicht aan te sluiten op Tube-UNAC2
USB kabel om de Camp Pro 3 met de Tube-UNAC2 te verbinden
Nederlandstalige installatiehandleiding

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Alfa Network Camp Pro 3
Uw waardering

Trustpilot reviews.

Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9 van 10.