Complete camera sets WiFi

wifi camera beveiliging

Onze Amiko draadloze WiFi camera sets zijn een uitkomst als u geen kabels kunt of wilt aanleggen.
Onze Amiko draadloze WiFi camera sets zijn leverbaar met 2 of 5 Megapixels camera's. Verzeker u zelf van een sublieme beeld kwaliteit,
zowel op de dag als in de nacht. Onder normale omstandigheden hebben de WiFi camera's een bereik tussen de 150 en 200 meter.
In open veld (zicht-zicht verbinding) zelfs tot 400 meter.

De bijgeleverde NVR kan worden voorzien van een hard disk zodat u opnames kunt terug kijken wanneer u dat maar wilt.
De bijgeleverde Amiko Home app zorgt ervoor dat u waar dan ook ter wereld live beelden kunt zien van uw aangesloten camera's.
U ontvangt tevens een melding als er beweging wordt waargenomen binnen het bereik van de camera.

In tegenstelling tot andere WiFi camera systemen beschikken onze Amiko WiFi camera systemen over een ingebouwde WiFi router in de NVR.
Hierdoor wordt uw eigen WiFi netwerk niet belast. De 2 Megapixel camera's geven al een sublieme beeldkwaliteit, zowel op de dag als s'nachts. De Amiko WiFi Camera sets kunnen dankzij de IP66 certificering, zowel binnen als buiten worden geplaatst.

Configuratie van onze Amiko sets zijn kinderspel. In slecht 4 minuten heeft een ieder, ook als u A-Technisch bent, de cameraset werkend.
In onderstaande video laten we dit in 4 minuten zien.Bekijk de beeldkwaliteit van onze Amiko camera's op onze camera informatiepagina11 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

11 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren