Xsarius WiFiCam 4 FHD

Waardering:
100% of 100
€ 229,00
Op voorraad

Deze draadloze beveiligingssysteem van Xsarius bestaat uit een set van 4 losse Full HD 1080p camera's en een NVR die alle beelden opslaat. Opnemen of afspelen op maximale resolutie van 1080p en altijd helder beeld, zowel overdag als ‘s nachts. Met de gratis Xsarius app kan jij via je smartphone of tablet live meekijken en zal jou een melding sturen zodra er beweging of geluid gedetecteerd wordt in de buurt van jouw huis, garage, bedrijf of tuin. Dit camera systeem is plug & play en volledig draadloos.Draadloze beveiligingscamera
De camera neemt op in Full HD en is uitgerust met een 4mm HD lens voor brede en heldere video opnames. De Xsarius WiFi Cam is een volledige bullet camera met functies zoals; Beweging- en geluidsdetectie, Nacht visie tot 15 meter en met de automatische dag- en nachtsensor maak je gebruik van de juiste instellingen in welke situatie je ook terecht komt! Een groot gebied dekken? Met de meegeleverde externe WiFi antennes kan je makkelijk de camera’s verdelen over een bepaald gebied (tot 300 meter). De verbinding is via internet en hiervoor is een goede stabiele WiFi verbinding vereist.Kenmerken
Complete draadloze camera beveiliging systeem
Gezichtsveld van 84°
Bewegings- en geluidsdetectie
Cloud opslag of Interne HDD
Goed nachtzicht tot 15 meter
H.265 en 1080P
Plug en Play
Live meekijken via de gratis Xsarius App
Automatisch opnemen bij detectie of continu
Alarm opnames en meldingen (Via de mail Smtp protocol message)
Waterdicht met IP66 certificering

Een complete NVR recorder
De Xsarius 8CH NVR neemt continu op of zodra er beweging is gedetecteerd, zo bespaar je ruimte op je schijf en heb je alleen de beelden die van belang zijn. Beelden terugkijken of live meekijken? Dat kan allemaal, de Xsarius NVR support 1/4/9 split screen preview zodat je met meerdere camera’s tegelijk kan meekijken. Een complete videorecorder met verschillende afspeelfuncties zoals; afspelen, pauzeren, terugspoelen, volledig scherm, snel afspelen en langzaam afspelen. Met deze Xsarius NVR kan je de videobeelden opslaan op de cloud (betaald) of op een interne hdd tot 8TB. Mocht de harde schijf of cloud vol raken, dan zal het systeem automatisch oudere content overschrijven met de nieuwe videobeelden.


Eén app voor al je Xsarius producten
Met de gratis app bestuur je eenvoudig al je camera- en smart home producten van Xsarius: van de Xsarius Deurbel en Xsarius Mobicam Pro tot de Xsarius 4CAM FHD. De app geeft je op elk gewenst moment toegang tot de live beelden, opnames, instellingen en nog veel meer! De Xsarius app is eenvoudig te installeren en is geschikt voor iOS en Android.


IP66
De Xsarius bullet camera's hebben een IP66 certificering, dat betekent dat de camera's waterdicht zijn. De camera’s kunnen tegen temperaturen van -10° tot 50°C. Je kan de camera’s op verschillende manieren monteren, zo kan je de camera’s monteren op de muur of op het plafond. Een andere hoek? Geen probleem, de camera's zijn gemakkelijk uit te richten door hun flexibele voet, ook na de installatie. Een setje schroeven met pluggen worden standaard meegeleverd.

Meegeleverd
4* Xsarius Full HD Bullet cameras
1* Xsarius 8CH NVR
5* Power adapter
5* WiFi Antennes
1* Muis
4 * Schroevenset
1* Gebruikershandleiding

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Xsarius WiFiCam 4 FHD
Uw waardering

Trustpilot reviews.

Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9 van 10.