Bewakings camera's in de paardenstal. Dag en nacht waken

camerabewaking paardenstalBekijk in onderstaande 2 video's de kwaliteit van onze Amiko IP camera's

Het bezitten en verzorgen van een paard is een grote investering, en er is altijd veel werk aan de winkel. We organiseren ons leven tot op zekere hoogte rond de paarden, en brengen lange dagen in de stal door. Soms beseffen we niet hoe groot onze rol in ons leven is, maar zodra er een probleem is, worden we ons onmiddellijk bewust van hoeveel we er om geven.
Een camerasysteem kan een deel van het werk verminderen, maar wat nog belangrijker is, het kan u helpen een grotere gemoedsrust en een sterkere binding met uw paard te hebben.

Verschillende soorten camerasystemen
Er zijn veel verschillende soorten camerasystemen op de markt. Ze variëren in functies, kwaliteit en prijs. Moderne camerasystemen bieden een draadloze transmissie van video die op vele manieren de voorkeur heeft boven camera's waarvoor lange kabels moeten worden getrokken. Een draadloos camerasysteem heeft geen last van interferentie en kan gemakkelijk op een andere plaats gehangen worden.
Onze nieuwste Amiko camera's hebben ook video in HD en 4K-kwaliteit. Iedereen die de afgelopen jaren een televisie of camera heeft gekocht, kan de voordelen van HD en 4K tegenover oudere videotechnologie bevestigen. Bij het kopen van een bewakingscamerasysteem is dit dubbel waar. Met een hogere videokwaliteit is het mogelijk om details te identificeren die anders te korrelig zouden zijn om te onderscheiden.

Vaste camera's worden binnen of buiten gemonteerd. Ze helpen u bij het volgen van de paarden en andere belangrijke zones in en rondom de stal. Een kwaliteitscamera maakt gebruik van draadloze transmissie, zodat alleen een voedingskabel nodig is en video van HD-kwaliteit vastlegt. Andere handige functies zijn onder meer:Extra camera's toevoegen. Met een goed camerasysteem kunt u zoveel camera's toevoegen als u wilt, zonder omslachtige configuratie. U kunt meerdere camera's op hetzelfde scherm of in dezelfde toepassing bekijken.


amiko home app

Met de Amiko Home app (die bij al onze installaties gratis wordt bijgeleverd) kunt u live beelden bekijken waar u ook bent.
De Amiko Home app is beschikbaar voor iPhone of Android Smartphone

Nachtzicht
Stallen zijn niet 24/7 verlicht, maar u moet mogelijk op elk moment van de dag kunnen meekijken. Met een camera met nachtzichtvermogen kunt u dag en nacht net zo goed zien.

Opname
Een camera kan je helpen om de vraag "wat is er gebeurd?" Te beantwoorden. Hiervoor heb je een camera met opnamemogelijkheden nodig.


Bewegingsdetectie
Camera's die zich richten op opslagruimten moeten bewegingen kunnen registreren. Een slimme camera kan de opname inschakelen en een alarmsignaal verzenden wanneer het verkeer rond uw zadels of andere waardevolle spullen buiten de normale uren registreert.


Verbinden met het internet
Met een camera die draadloos verbinding maakt met internet, kun je de stal controleren vanaf je smartphone of tablet. Het maakt niet uit of u in de auto zit, aan de eettafel of op vakantie bent. Je zult altijd verbonden zijn met je stal en paarden.Camerafuncties op onze Amiko Home camera's

Verstelbare focus
De meeste van onze Amiko camera's worden aangeboden met verstelbare focus. Wanneer u de zoomfunctie (handmatig of met ingebouwde motor) van uw digitale camera gebruikt, verandert de brandpuntsafstand en de kijkhoek automatisch. Het beschikbare bereik is aangegeven in de omschrijving van elke Amiko camera.

Microfoon ondersteuning
Sommige Amiko camera's hebben ook een ingebouwde microfoon, een tweerichtings audio of een micingang. De beschikbare functie wordt aangegeven met een pictogram. Naast video- en geluidsopname kunt u zelfs een aantal van deze camera's gebruiken als een microfoon om mee te praten

Compressie
Videocompressie is het gebruik van een codec, waardoor uw videobestanden kleiner zijn, zodat u meer video op de microSD-kaart van uw NVR-harde schijf of camera kunt opslaan. Onze AMIKO HOME IP-camera's maken gebruik van H.264 of H.265 (HEVC - High Efficiency Video Coding). H.265 heeft een betere compressie prestatie en een lagere bandbreedte gebruik.

WDR (Wide Dynamic Range)
Onze Amiko camera's met WDR-functie produceren duidelijke beeldkwaliteit, zelfs bij back light-omstandigheden, wanneer er zowel gelijktijdig een helder en donker gebied is.

ONVIF (Open Network Video Interface Voorum)
AMIKO HOME-apparaten gebruiken het ONVIFprotocol voor gestandaardiseerde communicatie en maken interoperabiliteit tussen netwerkvideoapparaten mogelijk.

PoE (Stroom-over-Ethernet)
AMIKO HOME PoE producten hebben een enkele kabel om zowel de gegevensverbinding (videobeeld) als elektrische stroom aan onze IP-camera's of NVR's te leveren. Voordelen van onze POE-producten zijn o.a. een eenvoudig en snellere installatie tegen lagere kosten.

Android en iOS app
AMIKO SECURITY mobiele applicatie is beschikbaar voor onze camera's om uw camera instelling te beheren en te controleren. U kunt uw camerabeweging controleren of de opgenomen video's afspelen of verwijderen. U kunt in- / uitzoomen op de foto of uw PT / PTZ-camera's anders richten. U kunt uw camera's eenvoudig wijzigen en bewegingsdetectiemeldingen instellen (push notificaties) op uw app.

Gemotoriseerd / Handmatige Zoom
De meeste Amiko HD-beveiligingscamera's zijn voorzien van gemotoriseerde zoomlenzen om de camera automatisch op gefocuste beelden aan te passen. U kunt aanzienlijk op de installatiekosten besparen en werklast verminderen door te kiezen voor AMIKO HOME IP-camera's met gemotoriseerde zoom. Zie pictogrammen om te controleren of de camera voorzien is van handmatige of gemotoriseerde zoom.

IP66
AMIKO HOME IP-camera's met IP66 behuizingen bieden de hoogste beschermingsniveau tegen deeltjes en tegen water. We gebruiken het International Protection Code-systeem om de mate van bescherming van onze camerabehuizingen vast te stellen. ‘IP’ gevolgd door twee cijfers; het eerste cijfer geeft het niveau van bescherming tegen deeltjes in graden (stof, olie, enz.) aan, het tweede cijfer geeft de mate van bescherming tegen water weer.

Voor meer informatie bezoekt u onze winkel in Zoetermeer of bel met een van onze specialisten 0793510743

Download hier de Amiko Home catalogus en kom meer te weten over onze producten.
Toepassingen:
Paard beveiligen
Paardenstal beveiligen
Paarden beveiligen
Camera voor paardenstal
Alarm voor paardenstal
Alarmsysteem voor paardenstal
Camerasysteem voor paardenstal
Paardenstal beveiligen paarden
Beveiligen camera voor paardenstal
Alarm voor paardenstal
Alarmsysteem voor paardenstal
Camerasysteem voor paardenstal