Dekasyl Lijm Kit MS-5 Wit 290 Ml

€ 20,95
Op voorraad

Dekalin Dekasyl MS-5 is een kit die perfect bruikbaar is bij het bouwen en/of renoveren van een camper of caravan. Modified Silicon-polymeer, beter bekend als MS-polymeer, vormt de basisgrondstof voor deze kit. Dit zorgt voor een zeer sterke en elastische hechting, demping, bescherming en afdichting.

Sterke en praktische kit met een zeer hoge sterkte
Kenmerkend is de hoge mate van groene sterkte van deze Dekasyl MS-5 kit. Deze sterkte vermindert aanzienlijk de druktijd en kan het gebruik van klemmen zelfs overbodig maken. Omdat de kit na verlijming sterk flexibel is en blijft, vangt het de mogelijke werking van de gebruikte materialen op.

Hechting
Het elastische lijm- en afdichtingsmiddel Dekasyl MS-5 hecht, zonder primer, op nagenoeg elke ondergrond. Hierdoor is het geschikt voor materialen zoals hout, PVC, gegalvaniseerd staal, aluminium, polyester en (plexi)glas.

Geurvrij
De kit heeft een lange levensduur en een hoge UV-bestendigheid en is tevens geurvrij. Dankzij de korte open (droog)tijd is Dekasyl MS-5 al overschilderbaar na een korte pauze. De kit is kortom breed toepasbaar en zeer gebruiksvriendelijk.

Specificaties:
Merk  Dekalin
Inhoud in ml  290 ml
Temperatuurbestendigheid  -40°C tot 120°C
Basis  Polymeer
Eigenschappen  Overschilderbaar
Soort  Kitten, Lijmen
Geschikt voor Acrylglas, Hout, Metaal, Polyester, PVC
Verwerkingstemperatuur  5°C tot 35°C

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Dekasyl Lijm Kit MS-5 Wit 290 Ml
Uw waardering

Trustpilot reviews.

Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9 van 10.