Dekasyl Lijm Kit MS-5 Wit Set

€ 49,00
Op voorraad

Dekalin lijmset voor satellietsystemen en zonnepanelen

Reinigen, lijmen en afdichten, alles in één. Praktische, zeer elastische kleefset voor satellietsystemen en zonnepanelen.

De Dekasyl Lijm Set MS 5 is een speciale lijmset die wordt gebruikt voor het verlijmen van verschillende materialen in automotive-industrie. Hier zijn enkele belangrijke kenmerken van de Dekasyl Lijm Set MS 5:

Type lijm: De MS 5-lijm is een ééncomponentige, elastische lijm op basis van silyl-modificerende polymeren (SMP). Hierdoor heeft de lijm uitstekende hechtingseigenschappen op diverse ondergronden.

Toepassingen: De Dekasyl Lijm Set MS 5 wordt vaak gebruikt voor het verlijmen van diverse materialen zoals metaal, kunststof, glasvezelversterkte kunststof (GRP), rubber, hout en keramiek. Het kan worden gebruikt voor constructieve toepassingen, zoals het monteren van zonnepanelen schotelantennes enz.  

Eigenschappen: De MS 5-lijm heeft een hoge treksterkte, is bestand tegen UV-straling, weersinvloeden en verschillende chemische stoffen. Bovendien is het elastisch en kan het kleine bewegingen opvangen, wat handig is bij materialen die kunnen uitzetten of krimpen.

Verwerking: De Dekasyl Lijm Set MS 5 wordt geleverd als een complete set met de benodigde accessoires. Het is eenvoudig aan te brengen en heeft een korte uithardingstijd, zodat de gelijmde materialen snel belast kunnen worden.

Het is belangrijk om de instructies op de verpakking te volgen voor het beste resultaat en om de veiligheidsvoorschriften in acht te nemen bij het werken met deze lijmset.

Set bestaande uit

30 ml Decavator speciale reiniger en activator
290 ml Dekasyl MS-5 Kraftkleber Wit
Een pak Dekaclean Ultra Universeel reinigingsmiddel
Een wollen ruitenwisser

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Dekasyl Lijm Kit MS-5 Wit Set
Uw waardering

Trustpilot reviews.

Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9 van 10.