Intellian I6L 60cm Dome

€ 4.495,00
Op voorraad

De Intellian I6 is het beste model van dit merk voor ontvangst van Nederlandse zenders via de Astra3. De modellen zijn bekend om hun robuustheid en hun ontzettend sterk signaal ontvangst. Deze nieuwe I6L is vooral bedoeld voor de binnenvaart. De Intellian I6L is ontworpen voor schepen langer dan 21 meter maar is een stuk kleiner dan vergelijkbare schotels. Een ander voordeel van de Intellian I6L is dat deze eenvoudig is te bedienen. Het is een kwestie van de ontvanger aansluiten op de schotel en gewoon naar de zender gaan die u wilt bekijken.

Zoals gewoonlijk beschikt ook de Intellian I6L over de zogenaamde Wide Range Search (WRS) en Dynamic Bean Tilting (DBT). Deze innovaties zorgen er voor dat u zelfs op ruiger water signaal kunt ontvangen.

De Intellian I6L is een volledig automatisch zoek systeem. De schotel wordt op twee assen gestabiliseerd wat er voor zorgt dat de schotel op hoge snelheid de satelliet kan volgen. Binnen in de dome is een 60cm schotel geplaatst die geschikt is voor het ontvangst van HD tv.
De speciale iQ2 technologie zorgt er voor dat u gemakkelijk en snel het signaal op kan pikken met de schotel. Dankzij het WRS algoritme heeft deze schotel een van de snelste signaal ontvangsten die er nu zijn. De Dynamic Bean Tilting technologie gebruikt intilligente, live beam analyse om voor superieur volsignaal te zorgen.

Dankzij de vier uitgangen die op de schotel zitten kunt u meerdere ontvangers en tv's aansluiten. Met de MIM (Multi-Satellite Interface Module) kunt u een hoofdontvanger selecteren welke de schotel kan aan sturen.

Keuring : IP 55 en CE
LNB : Duo Quad

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Intellian I6L 60cm Dome
Uw waardering

Trustpilot reviews.

Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9 van 10.