Johansson Multi-band Converter

€ 99,00
Op voorraad

De eerste oplossing om op uw bestaande installatie twee ontvangers of een Twin PVR satellietontvanger aan te sluiten met slechts één kabel vanaf uw schotel.

De Multi Band Converter ( Stacker / Destacker) maakt het mogelijk om met één coax kabel gescheiden te kijken op 2 satellietontvangers of gescheiden toevoer op een Twin PVR. Door de Diseqc ondersteuning is ook mogelijk 2 satellieten te ontvangen, bijv. Astra en Astra 3.

Om meerdere opnames te kunnen maken op verschillende satelliet frequenties dient u normaliter twee coaxkabels vanaf uw schotel te hebben. Ook wanneer men twee losse satelliet ontvangers onafhankelijk wenst te gebruiken dient u 2 afzonderlijke kabels aan te sluiten vanaf uw satelliet schotel.

De Johansson Multi-Band converter biedt een oplossing. Met de Johansson Multi-Band Converter kan de bestaande kabel (die vaak al gelegd is) gewoon gebruikt worden. Om een Twin PVR aan te sluiten hoeft u dus geen extra kabel te trekken. De LNB's worden direct op de Multiband converter aangesloten waarna vervolgens de oorspronkelijke kabel naar binnen gaat. Binnen in huis wordt bij de digitale ontvanger de kabel weer gesplitst via een Johansson Unit. Zo kunt u nog een satelliet ontvanger aansluiten of een 2e tuner van een Twin tuner voorzien van signaal.

Attn: afgebeelde voeding is optioneel!

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Johansson Multi-band Converter
Uw waardering

Trustpilot reviews.

Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9 van 10.