M7 SAT801 HD

€ 119,00
Niet op voorraad

De M7 SAT801 HD is een ontvanger met een gebruiksvriendelijk menu.
De M7 SAT801 HD is eenvoudig in bediening.
De M7 SAT801 HD is een Full HD ontvanger met sublieme beeld kwaliteit.
De M7 SAT801 HD is geschikt voor Canal Digitaal en TV Vlaanderen

De CanalDigitaal & TV Vlaanderen gecertificeerde HD satelliet ontvanger M7 SAT801 is voorzien van een eenvoudig en goed begrijpbaar menu. De overzichtelijke menu structuur maakt het nog makkelijk om instellingen te vinden en aan te passen.

De M7 SAT801 is door M7 group op de markt gebracht. De SAT801 is gecertificeerd voor CanalDigitaal en TV Vlaanderen. Hierdoor is de ontvangt van het zender aanbod van CanalDigitaal en TV Vlaanderen gegarandeerd. De SAT801 is PVR ready. Wanneer u een externe harde schijf of een USB stick aansluit op kunt u opnames maken van de programma's waarnaar u kijkt. U kunt vanuit de elektronische programmagids (EPG) ook een opname timer instellen zodat op een later moment een opname wordt gemaakt van het door u gewenste programma. U kunt uw opnames op elk gewenst moment terugkijken.

U kunt tijdens het kijken van uw favoriete programma's rustig naar het toilet of even iets te drinken halen in de keuken. Live programma's kunnen namelijk worden gepauzeerd en uitgesteld worden hervat. U hoeft geen moment meer te missen. Zowel de SD als de HD zenders worden weergegeven in de best mogelijke beeldkwaliteit. De elektronische programma gids verschaft u informatie over de zender programmering en programma informatie. Ook de zender programmering van vrij te ontvangen kanalen (FTA) worden weergegeven. U kunt favorietenlijsten aanmaken. In de favorietenlijst kunnen de favoriete zenders van de kijker opgenomen worden.

M7 brengt regelmatig nieuwe software updates uit om de werking van de M7 SAT801 te verbeteren. Daarnaast kan men op een eenvoudige wijze nieuwe fastscan zenderlijsten inladen. U kunt echter ook handmatig frequenties van de door u gewenste satellieten invoeren. De software updates worden wanneer de ontvanger in standby staat automatisch bijgewerkt. Zo beschikt u altijd over de meest recente firmware. De updates worden via de satelliet ontvangen (OTA).

De M7 SAT801 kan naast het DiSEqC 1.0 protocol ook overweg met DiSEqC 1.1, 1,2 en USALS protocollen. Hierdoor is het mogelijk om in combinatie met een gemotoriseerde draaibare schotel tot wel 16 satellieten te ontvangen.

De M7 SAT801 is zeer energiezuinig. Om te zorgen dat het stroomverbruik minimaal is, heeft de M7 SAT801 een ingebouwde eco-stand. Wanneer je de ontvanger in stand-by zet, geeft deze het eerste half uur nog informatie door op de display. Daarna zal de ontvanger automatisch op de eco-stand overgaan. In deze eco-stand laat de ontvanger niks meer zien op de display en zal het stroomverbruik minimaal zijn. Door het lage verbruik kan de ontvanger constant op de stroom aangesloten blijven. Hierdoor blijft het apparaat altijd up-to-date.

CanalDigitaal, aanbieder van satelliettelevisie binnen Nederland, speelt met de M7 SAT801 in op de hogere eisen die de gebruiker stelt aan HD-televisie en het gebruiksgemak van de decoder. De M7 SAT801 wordt geleverd met een universele afstandsbediening.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:M7 SAT801 HD
Uw waardering

Trustpilot reviews.

Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9 van 10.