Maxview Roam 5G en WiFi antenne

€ 1.189,00
Op voorraad

Maxview Roam 5G antenne en router.
De Maxview Roam 5G WiFi-systeem (MXL060) is het krachtigste topmodel, ontworpen voor gebruik in voertuigen en geoptimaliseerd om te werken in afgelegen en landelijke gebieden. Met zijn volledige 5G-antenne tot 6000 MHz en 4 x 4 MIMO-antenne kan het systeem meerdere signalen tegelijkertijd verwerken, wat zorgt voor een nog snellere en betrouwbaardere verbinding. Of je nu onderweg bent in je camper, caravan, vrachtwagen of boot, of thuis wilt genieten van een snelle en stabiele 3G/4G/5G internetverbinding, de Maxview Roam Full 5G WiFi biedt de perfecte oplossing.

Kenmerken:

Creëer een wifi-netwerk met behulp van 3G-, 4G- en 5G-gegevens
Volledige 5G-antenne tot 6000 MHz
4 × 4 MIMO-antenne zorgt voor supersnelle snelheden
Meest geschikt voor campers, caravans, rondvaartboten, horeca voertuigen en vrachtwagens.
Router is voorzien van CAT 20 LTE-chip voor snelheden tot 3,3 Gbps
Router is voorzien van 2 simkaart slots en 4 ethernetpoorten
Router is voorzien van 2 WiFi-uitgangen - 2,4Ghz en 5Ghz

krachtige 4x4 MIMO Antenne voor Superieure 5G/4G Signaalontvangst

Maxview Roam 5G heeft de meest krachtige 5G/4G 4x4 MIMO-antenne ontworpen, speciaal voor voertuigen en optimalisatie in landelijke en afgelegen gebieden. Met 4 ingebouwde antennes die tegelijkertijd gegevens ontvangen en verzenden, biedt de 4x4 MIMO-technologie ongeëvenaarde prestaties en een naadloze internetervaring.

Bovendien is deze antenne tot 2x zo sterk als een standaard smartphone (iphone), waardoor het signaalbereik en de betrouwbaarheid aanzienlijk worden verbeterd. De antenne is compatibel met alle 5G-frequentiebanden, zodat u overal ter wereld verbonden kunt blijven.

Omnidirectioneel

Met de Maxview Roam 5G WiFi-systeem kun je signalen ontvangen vanuit alle richtingen, zonder dat er handmatige aanpassingen nodig zijn. Je hoeft de antenne alleen maar te monteren en je kunt vergeten dat deze er is.

Strak design

De antenne heeft een gestroomlijnd en laag profiel voor een minimale dakruimte, waardoor deze discreet kan worden geïnstalleerd. Hij kan bijna in elke positie worden gemonteerd, met verschillende bevestigingsopties beschikbaar. Afmetingen A: 65 mm x B: 196 mm ø.

Maxview Roam Full 5G - App

De Maxview Roam Full 5G App is ontwikkeld voor zeer eenvoudige en efficiënte bediening van de Maxview Roam 5G. Gebruiksvriendelijkheid is hier als hoofddoel gesteld. De Maxview Roam Full 5G App is nu beschikbaar voor om gratis te downloaden in de App Store & Google Play Store.

De meest Krachtige Router - 4G/5G CAT20 voor Snelheden tot 3,1 Gbps

De Maxview Roam 5G WiFi-systeem is de meest krachtige router op de markt en biedt supersnelle 5G- en 4G-signalen om te zorgen voor een naadloze internetervaring. Met een 4G/5G CAT 20 LTE-chip kan deze router laadsnelheden tot 3,3 Gbps bereiken, wat resulteert in snelle downloads en uploads. Bovendien kan deze router ook WiFi-signalen ontvangen, zodat 5G/4G-data alleen wordt gebruikt wanneer dat nodig is, waardoor je veilige en betrouwbare draadloze connectiviteit hebt waar en wanneer je die nodig hebt.

Plug-and-play-router

De router van de Maxview Roam 5G WiFi-systeem is speciaal ontworpen voor voertuigen en heeft een duurzame aluminium behuizing met een unieke anti-trilbevestigingsbeugel. Door zijn compacte formaat en bevestigingsbeugel voor inbouw is een nette installatie gegarandeerd.

2 Simkaart slots en 4 Ethernetpoorten

De Maxview Roam 5G WiFi Systeem heeft 2 simkaart slots, waardoor je meerdere simkaarten kunt gebruiken en kun je schakelen tussen verschillende providers om ervoor te zorgen dat je altijd verbonden bent. Daarnaast heeft het systeem 4 ethernetpoorten, waardoor je extra bekabelde apparaten kunt aansluiten.

2 WiFi Uitgangen - 2,4Ghz en 5Ghz

De Maxview Roam 5G WiFi Systeem heeft 2 wifi-uitgangen. De 2,4Ghz-uitgang heeft een groter bereik en biedt iets minder snelheid, terwijl de 5Ghz-uitgang minder bereik heeft maar meer snelheid biedt. Hierdoor is het systeem perfect voor veel verschillende toepassingen

Geschikt voor reizen in Europa

De Maxview Roam 5G WiFi-systeem is geoptimaliseerd om te werken in het Verenigd Koninkrijk en Europa, voor internetconnectiviteit waar jouw avontuur je ook brengt. Het biedt zowel statische als mobiele connectiviteit en kan tot 150 apparaten tegelijk verbinden, waaronder smart-tv's, smartphones, tablets en laptops.

Veilig internetten

De Maxview Roam 5G WiFi System is factory unlocked voor alle SIM-kaarten en data service providers, zodat je het netwerk kunt gebruiken dat het beste bij jouw behoeften past. Het is geschikt voor verhoogde dak installaties en biedt geavanceerde beveiliging voor veilig internetten. Het biedt ook de mogelijkheid om aangepaste website-blacklistfilters in te stellen om ongewenste websites te blokkeren.

Antenne specificaties:

Type: Omnidirectioneel 4 x 4 MIMO (meerdere in meerdere uit)
Frequentie/winst: 698-6000 MHz/5.9dBi -8.8dBi Bevat alle 3G-, 4G- en 5G-frequenties
Aansluiting: Soort: SMA
Dimensies: 196 mm (diameter), 65 mm (hoogte)
Gewicht: 550g
Impedantie: 50 Ohm
Stroom: Passief
Kabellengtes: 0,8 meter (kabelverlengingen apart verkrijgbaar)
Behuizing: Aluminium Basis: UV-stabiele ASA-hoes

Routerspecificatie:

Type: 3G/4G/5G en wifi
3G/4G/5G-antenneconnector: 4x SMA
Ethernet-poorten: 5 x RJ45 (WAN en LAN)
Verbindingsapparaten: Tot 150
Antennes: 1 x 3G/4G (voor externe dakantenne) 2 x Wi-Fi (voor interne sprietantenne)
Stroom: 9-50 VDC (omgekeerde polariteitsbeveiliging) 12V auto-voeding inbegrepen, 1,5 m
kabellengte 2 Amp gezekerde ingang
Energieverbruik: 0.4A
Simkaart: 2 x ontgrendeld
Behuizing: Aluminium
Dimensies: A: H270mm x B: B132mm x C: D45mm
Gewicht: 577g

Op deze link vindt u alles over Data Simkaarten, Onbeperkt Internet, Dekking van Providers in Europa


Wij kunnen de Maxview Roam opbouwen op camper of caravan.
Vraag naar de mogelijkheden 079 3510743 of kom langs in onze winkel in Zoetermeer.
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Maxview Roam 5G en WiFi antenne
Uw waardering

Trustpilot reviews.

Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9 van 10.