Maxview Roam X internet 4G Wifi systeem 5G ready antenne

Waardering:
93% of 100
€ 739,00
Op voorraad

Maxview Roam X internet 4G Wifi systeem 5G ready antenne

De internetverbinding tijdens uw reis kan vaak teleurstellend en vervelend zijn. Vaak is het 4G/5G-signaal op je telefoon zwak of niet aanwezig. Met name als u op een afgelegen en landelijke gebieden bent. Het resultaat is een slechte en trage internet verbinding, waardoor surfen op internet of het streamen van een tv-programma vaak nauwelijks of niet mogelijk is. Met de nieuwe Maxview Roam X is dit verleden tijd.

Let op: De 230V Adapter wordt niet meegeleverd bij het product.

Opzoek naar een betere wifi dekking? dan biedt de Maxview Roam X draadloze internet voor voertuigen, want een goede internetverbinding is steeds meer nodig op reis. Het weer voorspellen en het zoeken en bezoeken van restaurants of hotels is onderdeel van elke reis. Velen van ons houden ook graag contact met familie en vrienden via sociale media en e-mail. internet en wifi worden snel een noodzaak in ons dagelijks leven.

De Maxview Roam X is ontworpen voor een probleemloze ontvangst van een internetverbinding wereldwijd. De Maxview Roam X wifi-systeem bevat alles wat je nodig hebt om het meerdere gebruikers supersnel en veilig internet te bieden. Ideaal voor zware internetgebruikers. Een ideale combinatie van een krachtige wifi-router (4G) en een supersnelle (4G&5G) LTE-antenne. Deze Roam X is ideaal voor bouwplaatsen, campers of caravans zodat u tijdens uw reis zonder obstakels verbonden kunt blijven met internet.

De Roam X biedt een veilige en betrouwbare internethotspot die perfect is voor het gebruik van wifi voor campers of caravans. De LTE-signalen worden ontvangen via de externe antenne en de WiFi-signalen worden ontvangen via de staafantennes die op de router zijn gemonteerd.

4G(LTE) - CAT6 DOWNLOADL tot 300 Mbps, UPDATSNELHEID tot 50 Mbps
Frequentie/versterking 802.11.b/g/n/ac - 2.4GHz - 5GHz
MU-MIMO voor hogere snelheden op meerdere apparaten
2 wifi-antennes voor meer dekking
Dual SIM-slots
4 RJ45-poorten voor extra bedrade apparaten
Connectiviteit van maximaal 100 apparaten (tablets, smartphones, laptops, smart-tv's, enz.)
Veilig internetten en browsen
De Maxview Roam X maakt gebruik van geavanceerde methoden voor wachtwoordcodering om ervoor te zorgen dat uw internetverbinding veilig blijft. Aangepaste zwarte lijstfilters voor websites kunnen worden ingesteld om ongewenste websites te blokkeren. Met Maxview Roam X geniet u van de bescherming voor een veilig verbinding voor bankieren, winkelen of internetten.

De Maxview Roam X kan internet en wifi leveren, en in een aantal situatie de oplossing zijn:

Huizen
caravans
campers
vrachtwagens
bussen
boten
bouwprojecten
CCTV camera videobewaking waar geen goed internet beschikbaar is
Afgelegen gebieden
De professionele router en Wifi Hotspot.
Met extra CAT6 LTE-chiptechnologie ontvangt u tot 300 Mbps aan snelheid. Die twee keer de upload- en downloadsnelheid biedt van de. Standaard roaming-routers. Ideaal voor zware internetgebruikers.

Bijkomende belangrijke voordelen zijn:

Dual-Band Wifi 2,4 GHz& 5.0 GHz
MU-MIMO voor hogere snelheden op meerdere apparaten
2 wifi-antennes voor meer dekking
Dual SIM-slots
4 RJ45-poorten voor extra bedrade gebruikers/apparaten
De router heeft 4 enternet-poorten (2x WAN & 2x LAN) die een directe verbinding met een apparaat mogelijk maken. De router is ook voorzien van een 2 x 3G/4G antenne en kan zelf overschakelen tussen 3G/4G. De router werkt met vrijwel elke simkaart. U kunt eenvoudig een simkaart kiezen die het beste bij uw wensen past. Met deze router creëer je je eigen beveiligde Wi-Fi hotspot. Een directe kabelverbinding met een eindapparaat kan ook tot stand worden gebracht met de meegeleverde 1,5 m Ethernet-kabel. Ideaal voor Smart TV's. Er kunnen maximaal 100 apparaten op de router worden aangesloten. Deze Roam X Maakt gebruik van geavanceerde wachtwoordcodering om ervoor te zorgen dat uw internetverbinding veilig blijft.

Router specificatie:
Type: 3G/4G en WiFi
Snelheid: tot 300Mps
3G/4G-antennes
Aansluitingen: 2 x SMA
Ethernet-poorten: 4 x RJ45 (WAN en LAN)
max. aansluiten Tot 100
Externe antenne: 1 x 3G/4G (voor externe dakantenne) 2 x Wifi voor interne staafantenne
Spanning: 9-30V (bescherming tegen omgekeerde polariteit) 12V
Aansluitstekker met schakelaar en 2A zekering
Stroomverbruik: 0.4A
Simkaart: Standaard simkaart (12 x 15 mm)
Afmetingen: H: 270 x B: 115 x D: 45 mm Gewicht: 550g
Antenne:
De meegeleverde Roam Antenne is voorzien van 2 sterke antennes. 4x45 LTE (dit is dubbel zo sterk als bij een telefoon als bijv. een IPhone). De antenne is omnidirectioneel. Doordat de LTE antenne de signalen over 360 graden ontvangt, is het niet nodig de Roam antenne handmatig qua richting aan te passen. De zelfklevende pad en klem zorgen voor een snelle en eenvoudige installatie op het dak van uw camper of caravan of aan boord van uw boot. Indien de antenne geïnstalleerd is, is de rest Plug & Play qua installatie en ingebruikname. Met 2x 0,8 m SMA-kabels biedt de roam X Betrouwbare datatransmissie.

Antennespecificaties:
Type: omnidirectionele antenne MU-MIMO
Frequentie/698-6000MHz/5,9dBi -8,8dBi
Versterking: 5.9dBi - 8.8dBi
3G/4G/5G-frequenties
Compatibele snelheden: tot 300Mps
Antenne-aansluiting: 2 x SMA
Wi-Fi: MU-MIMO - 802.11.b/g/n/ac - 2,4 GHz - 5 GHz
Ethernet-poorten: 4 x RJ45 (WAN en LAN)
2x Antenne-aansluitingen 3G/4G (voor externe antenne voor dakmontage)
2x Antenne-aansluitingen wifi (voor interne sprietantenne)
-9-30 VDC (bescherming tegen omgekeerde polariteit)
-12V autovoeding inbegrepen.
-1,5 m kabellengte. 2 Amp gezekerde ingang
Maxview Roam X -app
De Maxview Roam X App is ontwikkeld voor zeer eenvoudige en efficiënte bediening van de Maxview Roam X. Gebruiksvriendelijkheid is hier als hoofddoel gesteld. De Maxview Roam X App is nu beschikbaar voor onze klanten om gratis te downloaden in de App Store & Google Play Store.

Zonder simkaartvergrendeling:

Fabriek ontgrendeld voor elke simkaart. De router werkt met vrijwel elke simkaart. U kunt eenvoudig een simkaart kiezen die het beste bij uw surfgedrag past. We raden aan om de gerenommeerde providers te gebruiken

Inhoud Verpakking:

LTE / Wi-Fi router
Wi-Fi 360° antenne
12 volt aansluitkabel
Wandbevestiging voor de router
0,8 meter aansluitkabel
Ethernet kabel
Interne Wi-Fi antenne
Bedieningshandleiding


Wij kunnen de Maxview Roam X professioneel opbouwen op uw camper of caravan. Vraag naar de mogelijkheden 079 3510743 of kom langs in onze winkel in Zoetermeer voor meer informatie.
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Maxview Roam X internet 4G Wifi systeem 5G ready antenne
Uw waardering

Trustpilot reviews.

Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9 van 10.