Oyster 65 Vision II

€ 1.779,00
Op voorraad

De Oyster 65 Vision II is een hoogwaardige vol automatische satellietschotel. De weerbestendige schotel heeft een diameter van 65cm en biedt uitstekende ontvangst prestaties in centraal-en west Europa. De Oyster 65 Vision II kan gemonteerd worden op uw camper of caravan.

Desgewenst kunnen wij de Oyster Vision voor u installeren. Maak een afspraak 079 3510743 of kom langs in onze showroom voor meer informatie. Opbouw op Caravan of Camper.
Wij kunnen de gehele installatie voor u verzorgen, inclusief Satelliet ontvanger en TV

De Oyster 65 Vision II is verkrijgbaar met een Single of een Twin aansluiting. De single uitvoering is geschikt voor het aansluiten van één digitale satelliet ontvanger. De Twin aansluiting kan worden aangesloten op twee digitale satelliet ontvangers of een zogeheten Twin-Tuner. Met de Oyster 65 Vision II Twin uitvoering is het mogelijk om op maximaal twee verschillende plekken in uw camper of caravan onafhankelijk naar verschillende programma's te kijken.
De Oyster 65 Vision II kan van uit de camper of caravan worden bediend met de meegeleverde besturingseenheid. Met een druk op de knop wordt de schotel op de juiste satelliet uitgericht. De besturingseenheid wordt aangeloten op een black box, zodat alle electronica in de camper/caravan zit en niet in de buitenunit! De Nederlandstalige menu's van de besturingseenheid zijn eenvoudig te doorlopen.
De Oyster 65 Vision II biedt het gebruiksgemak dat u thuis gewend bent. De schotel doet het werk en u kunt genieten van televisie. Het is mogelijk om de schotel automatisch te laten inklappen zodra uw voertuig wordt gestart.


Kenmerken:
Volautomatische uitrichting
Onafhankelijk van de receiver met besteuring en bedieningsvriendelijke bedieningskastje in de kiesbare talen: DE, GB, FR, NL, IT, ES, SE, DK, NO, FI en PT
NIEUW: Bedieningskastje geschikt voor inbouw of voor opbouw montage
NIEUW: Simpele uitvoerbare software update via SD geheugenkaart
Alle gangbare digitale en analoge receivers zijn geschikt voor het zoeken van een satelliet (Europa).
Zelfs in tv-toestellen geïntegreerde receivers alsmede specifieke digitale boxen van de aanbieder kunnen worden gebruikt!
LEM-techniek: zoektijdverkorting (antenne zoekt in de laatst ingestelde hellinghoek)
Installatie is kogelgelagerd
Constructie bestendig tegen weer en wind
Zelfstandig sluiten bij start van het voertuig
Hoogwaardige verwerking en robuuste materialen
ISO 9001 gecertificeerd
3 jaar garantie en betrouwbare service

Hoog ca. 22 cm
Gewicht ca. 14 kg

Besturing en bedieningskastje.
Met één druk op de knop van het bedieningskastje (zie afbeelding – afmetingen: B x H x D = 14,0 x 7,1 x 3,5 cm) gaat de schotelantenne naar de laatste ontvangstpositie (LEM). Als op deze positie geen signaal wordt ontvangen, start onmiddellijk het volautomatische zoeken. Het verlichte display informeert u daarbij over alle functies. Voor verder gaande mogelijkheden zoals bijv. satelliet wijzigen en handmatig zoeken beschikt de bedieningsvriendelijke besturing over enkele, gemakkelijk te begrijpen toetsen. De besturing ook wel blackbox genoemd zit binnen in het voertuig. In deze blackbox ( – afmetingen: B x H x D = 20,0 x 3,0 x 11,2 cm) zit de gehele elektronica van de satelliet installatie en kan door de platte afmetingen onzichtbaar in de kast worden gemonteerd.


Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Oyster 65 Vision II
Uw waardering

Trustpilot reviews.

Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9 van 10.