Quantis EISS vlakantenne met statief

Waardering:
100% of 100
€ 239,00
Niet op voorraadWie regelmatig met de caravan op vakantie gaat herkent het zeker, het eindeloze gedoe met het instellen van de schotelantenne. Digitale satfinders en schotelantennes 'speciaal voor op de camping' ten spijt. En dat is jammer want vakantie is toch vooral om te ontspannen. De oplossing voor dit probleem is er nu. Ontwikkeld door een fervent vakantieganger die zijn sporen in de satellietbranche ruimschoots heeft verdiend. Voortgekomen uit praktijkervaring dus en dat merk je.

Met het Easy Install Satellite System hebt u in 3 eenvoudige stappen TV-beeld op de camping. Het geheim zit in een bevestigingsbuis met waterpas erop en een draaiknop. Zo simpel kan het zijn!

1. WATERPAS ZETTEN  Plaats het statief en stel de centrale buis waterpas in.  Duw de buis naar beneden en druk de ankerpen in de grond.   Draai de borgschroef vast.

2. PLAATSING VLAKANTENNE  Plaats de schotel of vlakantenne op de centrale buis. 

3. SCHOTELHOEK INSTELLEN  Stel de hoek van de schotel in op de juiste waarde.  Draai de schotel tot het beeld verschijnt.   Fixeer de schotel met de vleugelschroef.                


Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Quantis EISS vlakantenne met statief
Uw waardering

Trustpilot reviews.

Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9 van 10.