SelfSat H22D2 Twin

Waardering:
100% of 100
€ 149,00
Op voorraad

SELFSAT H22D2 vlakantenne voor ontvangst van Hotbird, Astra 1, 2 of 3 is ideaal te gebruiken voor montage gevel of balkon.

Door het afwijkende design ten opzichte van een conventionele schotelantenne biedt deze antenne veel mogelijkheden.
Je ziet het er niet aan af dat het een schotelantenne is en door zijn kleine afmetingen zal deze schotel als zodanig niet opvallen!
De schotel is geschikt voor het uitrichten op een satelliet maar kan niet worden gebruikt voor multisatelliet ontvangst.
De selfsat H22D2 is namelijk geen reguliere schotel maar heeft een geïntegreerde Lnb waarmee zowel de horizontaal als verticaal gepolariseerde signalen kunnen worden verwerkt.
De antenne bundelt dus zelf het signaal in plaats van een normale schotelantenne waarbij de schotel het signaal bundelt en stuurt naar een brandpunt waar de gemonteerde Lnbf zit.
De selfsat H22D2 is geschikt voor ontvangst van diverse  satellieten.
Wanneer u Astra 1, Astra 3 of meerdere satellieten wilt ontvangen, is er de mogelijkheid voor de speciale SELFSAT Rotor systeem.
Hiermee is de Selfsat te draaien naar de gewenste satelliet die u wilt ontvangen.
De Selfsat H22D2 Twin vlak antenne heeft 2 aansluitingen en is daardoor geschikt voor 2 separate satelliet ontvangers of 1 Twin Tuner(s) ontvanger.

Set wordt geleverd inclusief muur bevestiging.

Afmetingen 47,5 cm breed, 26 cm hoog en 7,5 cm diep.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:SelfSat H22D2 Twin
Uw waardering

Trustpilot reviews.

Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9 van 10.