Telair Silent PLUS 5900H Airco/Heater/RC 680W 5900BTU 1,7kW

€ 1.589,00
Op voorraad

Airco Silent Plus 5900H verwamen en koelen
De Teleco Silent plus 5900H is een airconditioner die speciaal is ontwikkeld om op het dak van middelgrote en grote motorhomes en caravans geïnstalleerd te worden. Er is namelijk speciale aandacht besteed aan het geluidsniveau, zowel de binnen als buiten unit zijn zeer stil. Er is namelijk gebruik gemaakt van een revolutionair dubbel geluidsreductiesysteem systeem. Daarnaast is bij deze airco’s veel aandacht besteed aan het lage energieverbruik.

Koelen
Deze airco heeft een koel capaciteit van 1,73 kW bij een stroomverbruik van 2,8 A en is gemaakt voor een caravan of camper met een lengte van 5-6,5 meter lang.

Verwarmen
De verwarming heeft een warmtepomp met een hoog rendement, deze levert een verwarmingscapaciteit van 1,6 kW op met een verbruik van slechts 0,64 kW aan elektrisch vermogen.

De warmtepomp kan gebruikt worden tot een buitentemperatuur tot 0°C, waarna de capaciteit drastisch vermindert.

Automatisch regeling
Door de AUTO functie in te stellen kiest de airconditioner automatisch de meest geschikte ventilatiesnelheid en de koel- of verwarmingsfunctie.

Afstandsbediening
De Silent lijn is voorzien van een witte strak uitgevoerde afstandsbediening. Hierop zit een verlicht LCD-scherm waar de instelling goed op af te lezen zijn en als extra heeft de remote een LED-lampje die gebruikt kan worden als zaklamp.

Difusser
Dankzij de ultradunne luchtverdeler (hoogte 4,2 cm) is deze zeer gemakkelijk in te bouwen

Sensoren
De buitenunit is voorzien van een aantal probes/ sensoren die ervoor zorgen dat het systeem geen ijsvorming creëert.

Filters
Een belangrijk ding in de airco’s/ luchtbehandelingsapparatuur is dat de filters gereinigd kunnen worden, dit is bij de Silent lijn ook geen probleem, ze kunnen namelijk gemakkelijk en snel gedemonteerd worden en gereinigd.

Te bedienen via de smartphone
Alle airconditioners van Telaïr zijn optioneel ook te bedienen via een APP op de smartphone, door de airconditioner met het ICL interface aan te sluiten op de nieuwe TELECO HUB.

Liever deze airco proffesioneel laten installeren?
Wij hebben meer dan 25 jaar ervaring.
Vraag naar de mogelijkheden en montageprijzen. Bel 0793510743 of kom langs in onze winkel in Zoetermeer.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Telair Silent PLUS 5900H Airco/Heater/RC 680W 5900BTU 1,7kW
Uw waardering

Trustpilot reviews.

Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9 van 10.