Travel Vision E65 Connect

€ 1.589,00
Op voorraad

Travel Vision E65 Connect

Geschikt voor:

CANAL DIGITAAL / TV VLAANDEREN

VOLAUTOMATISCHE SCHOTELANTENNE VOOR DAKMONTAGE

Stabiel, robuust en bedieningsvriendelijk


65 cm Schotelblad
App besturing
Single LNB
6 voorgeprogrammeerde satellieten
Handmatige LNB skew
2 jaar Garantie

De E-Connect schotelantennes zijn fraai vormgegeven, stabiel en robuust ontworpen systemen, geschikt om ongestoord televisie mee te kijken. Door gebruik van duurzame en hoogwaardige materialen bieden Travel Vision schotelantennes een jarenlange onderhoudsvrije en storingsvrije werking. De systemen zijn voorzien van de nieuwste technologie en hierdoor perfect geschikt voor ontvangst in HD kwaliteit. De Travel Vision E-Connect schotelantennes hebben een lage opbouwhoogte en een gering gewicht en zijn hierdoor perfect geschikt voor montage op camper en caravan. Bediening en updaten van de schotelantenne is nog nooit zo eenvoudig geweest met de Travel Vision app op uw telefoon.


Voorgeprogrammeerd - 1 druk op de knop

Met één druk op de knop richt de Travel Vision E Connect schotel zichzelf volledig automatisch uit op de satelliet die u selecteert. Er zijn 6 satelliet posities voorgeprogrammeerd, waaronder de Astra 1 en Astra 3 satelliet (voor ontvangst van Canal Digitaal en TV Vlaanderen).


Automatisch

De Travel Vision E-Connect schotelantennes zijn voorzien van DiSEqC technologie, hierdoor schakelt de schotel automatisch naar de juiste satelliet waarop de door u gekozen tv zender zich bevindt indien dit ook in door uw satelliet tuner wordt ondersteund.


Elliptisch gevormde schotelantenne


De E Connect 65 schotelantenne van Travel Vision is geschikt voor dakmontage op uw camper of caravan. De E65 connect is een volautomatisch schotelsysteem met een nieuw design (met elliptische gevormd schotelblad) door deze vorm wordt de ontvangst verbeterd en is het mogelijk om langer beeld te houden.

Travel Vision Connect - Bluetooth

De E-connect 65 cm schotel heeft Bluetooth ondersteuning en is zowel via het bijbehorende display als via de Travel Vision App (op uw smartphone) te bedienen.


Bedienen van uw schotelantenne is nog nooit zo gemakkelijk geweest! Met de Travel Vision E-Connect schotels en onze mobiele app kunt u de schotel ook eenvoudig bedienen met uw smartphone. Ook het updaten van de schotel met nieuwe software is zeer eenvoudig. Er wordt een software update naar uw mobiele telefoon gestuurd en van daaruit automatisch in de schotel geladen. Geen ingewikkelde handelingen maar gewoon eenvoudig en automatisch zodat u altijd de laatste instellingen in uw schotel heeft.

Receiver onafhankelijk

U kunt elke (HD) ontvanger, of televisie met ingebouwde satellietontvanger, aansluiten op de control unit van de Travel Vision E Connect. De control unit kan volledig worden weggewerkt en u bedient het systeem met het overzichtelijke bedieningspaneel.


E65 Connect
Antenne 65 cm
Afmetingen (lxbxh) 92x88x19,5cm
Gewicht 12,5 kg
Voeding 12 ~ 24V DC
Voorgeprogrameerde satellieten 6
Software update via app of USB
DiSEqC aansturing ja
Auto Skew nee
Twin LNB nee
Automatische inklapbeveiliging ja
Garantie 2 jaar

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Travel Vision E65 Connect
Uw waardering

Trustpilot reviews.

Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9 van 10.