VU+ Uno 4K SE

Waardering:
97% of 100
€ 289,00
Op voorraad

VU+ Uno 4K SE - Second Edition 4K UHD

De VU+ Uno 4K SE is de meest betaalbare en complete 4K UHD PVR ontvanger voor iedereen. De flexibele tuner (8 tuner techniek) maakt gebruik in elke ontvangstomgeving mogelijk. Zoals gewoonlijk ondersteunt deze top 4K UHD-ontvanger alle functies die het hart van de gebruiker sneller laten kloppen. Ongelooflijk snelle omsteltijden, De Second Edition van de Uno 4K UHD heeft nu o.a.  HDMI IN en HDMI UIT, klaar voor PVR met mogelijk voor een interne HDD via de gemakkelijk bracket, kleurendisplay met beeldmogelijkheid en HbbTV en transcodering zijn vanzelfsprekend. Dankzij de 12 volts aansluiting is deze ontvanger ook geschikt voor in uw caravan, camper of boot.

Elegant design met prachtige Oled beelfscherm
De VU Uno 4K SE beschikt over een ongelooflijk mooi en elegant design dat elke woonkamer prachtig zal staan. VU+ heeft smaak en klasse en stralen dit uit met de Uno 4K UHD Second Edition. flexibele uitneembare HDD slot voor 2,5` Harde schijven. Hiermee is zeer gemakkelijk om een Harde schijf te plaatsen en CI Slot waarin een Cam Mediaguard module geplaatst dient te worden i.c.m. De CanalDigitaal / TV Vlaanderen smartcard. Als u nog niet over een van deze CAM modules beschikt dan dient u deze erbij aan te schaffen. De FTA vrij te ontvangen zenders kunt u zonder de cam module en smartcard ook ontvangen.
 
Optie tot Interne HDD 2,5`
De VU Uno 4K SE beschikt over een flexibele uitneembare HDD slot voor 2,5` Harde schijven. Hiermee is zeer gemakkelijk om een Harde schijf te plaatsen en CI Slot waarin een Cam Mediaguard module geplaatst dient te worden i.c.m. De CanalDigitaal / TV Vlaanderen smartcard. Als u nog niet over een van deze CAM modules beschikt dan dient u deze erbij aan te schaffen. De FTA vrij te ontvangen zenders kunt u zonder de cam module en smartcard ook ontvangen.

HbbTV
HbbTV (Hybrid Broadcast Broadband TV) combineert naadloos TV diensten met breedband internet. HbbTV maakt nieuwe services toegankelijk. Dankzij HbbTV behoort onder andere het stemmen via uw televisie, gebruik maken van sociale netwerken, interactieve advertenties, programma gemist en programma gerelateerde diensten zoals digitale teletekst en elektronische programma gids zijn interactieve toevoegingen.
Interne multi-kaartlezer en CI slot

De VU+ UNO 4K HD SE beschikt over een interne kaartlezer en een CI Slot waarin een Cam module geplaatst kan worden. Bijv. van de Providers M7 De CanalDigitaal / TV Vlaanderen, Joyne, HD+ en meerdere providers. Hiermee is het mogelijk om de VU+ Uno 4K SE te gebruiken met alle providers en kaartsystemen via de Cam Module van de provider.


 
Belangrijkste kenmerken
- Dual-Core-Prozessor 1,7 GHz
- 1x Plug & Play FBC DVB-S2 (X) of FBC DVB-C oder Dual DVB-T2 Tuner
- 4 GB Flash, 2 GB RAM
- 2,4 " kleuren LCD
- HDMI 2.0 OUT / IN
- HD-transcodering
- PVR (2,5 "HDD) (Detachable)
- Externe 230/12 Volt stroomadapter
- 1 x Common interface
- 1 x smartcard
- HbbTV

Wat is een DVB-S2 FBC of een DVB-C FBC Twin Tuner?
Een DVB-S2 Twin Tuner FBC beschikt over 8 demodulatoren. Dit is gelijk aan een ontvanger met 8 standaard DVB-S/S2 tuners. Dit is een unieke 8 tuner in 1 techniek. Hierdoor kunt u tot 8 kanalen op verschillende transponders tegelijkertijd bekijken, streamen of opnemen.
Bij twee standaard schotelverbindingen (bijv Twin-LNB) is het mogelijk om met deze unieke FBC techniek 2 gescheiden signalen te verwerken. Hiernaast worden door de FBC techniek de 2 gescheiden signalen doorgelust naar 6 extra interne tuners die in de doorlusmode werken. Hierdoor kunt u tv-kanalen uit 8 verschillende transponders van 2 verschillende satellieten (bijv. Astra 1 en Astra 3) tegelijk bekijken, streamen of opnemen.

Unicable i.c.m. FBC
In de SCR-stand (Unicable) is de VU+ Uno 4K met 8 frequenties gelijk aan 8 standaard tuners. Hiermee wordt volledig gebruik gemaakt van de 8 tuners FBC techniek.

Technische specificaties:

Voorpaneel
Display 2,4-inch kleuren LCD-display met kanaalnamen en programma-informatie, afbeeldingen en picons
Toets "1 Touch"


Achter paneel
- Tuner: Dual DVB-S2 FBC of Dual DVB-C FBC (8demod)
- Video / Audio-uitgang (digitaal): 1 x HDMI 2.0
- Video / Audio in (digitaal): 1 x HDMI 2.0
- Audio-uitvoer (digitaal): Standaard optisch (SPDIF)
- Sleuf voor smartcard: 1
- Common interface: 1
- USB 3.0: 2
- Gigabit-Ethernet: 1
- Externe IR-sensor: 1
- RS 232: 1
- HDD: Plug & Play 2,5 "


Stroomverbruik
- Hoofdspanning: 100-240 V / 50-60 Hz
- Stroomverbruik (type Operationeel / Stand-by): 15 W / 0,5 W


RF
- RF-bereik DVB-S2 / DVB-C: 47-864 MHz / 950-2,150 MHz
- FEC, de-mutliplexer: DVB-S / DVB-S2 / DVB-C / T2


Video
- Videoresolutie: 576p, 720p, 1080i, 1080p, 2160i, 2160p
- Videodecodering: H.264 / MPEG-4 AVC MVC / H.265 / HEVC MP
- Input datasnelheid: 2-45 MSymb / s
- S/N: >53dB


- Decoderen: AC3, MPEG-4 (AAC-HE), MPEG-1, laag 1, 2 en 3


Audio
- Sampling rate: 32 / 44.1 / 48 kHz
- S/N: > 65 dB


LNB
- LNB-voeding: 14V / 18V (max. 400mA)
- Besturingssignaal: 22 kHz; ToneBurst; DiSEqC 1.0 / 1.1 / 1.2; USALS


Algemeen
- Afmetingen (B x H x D): 280 mm x 195 mm x 45 mm
- Gewicht: ~ 2kg
- Afstandsbediening: Universele VU+ afstandsbediening

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:VU+ Uno 4K SE
Uw waardering

Trustpilot reviews.

Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9 van 10.