Wi-Fi smart waterdetector

€ 34,95
Op voorraad

Deze slimme draadloze waterlekkagedetector met alarm is uiterst eenvoudig in gebruik. Hij wordt direct op uw Wi-Fi aangesloten: geen aparte hub vereist.

Maakt het bewaken van waterlekkages op moeilijk te bereiken plaatsen eenvoudig
Eenvoudig te bedienen, maar inzetbaar voor een zeer complex probleem. De meeste waterlekkages beginnen op moeilijk te bereiken plaatsen onder de vloerdelen. Nu kunt u eindelijk risicogebieden bewaken en in een vroeg stadium worden gewaarschuwd wanneer water wordt gedetecteerd, voordat het probleem een groot probleem wordt.

Controleert meer dan een meter van een leiding
Het enige wat u moet doen is de eenheid plaatsen waar zich een probleem zou kunnen voordoen. U kunt het handige slanke verlengstuk gebruiken om moeilijk te bereiken plaatsen te controleren, dankzij zijn breedte van slechts 6 mm en zijn lengte van 115 cm.

Onderhoudsvrij
Deze onderhoudsvrije eenheid heeft een stand-bytijd van meer dan twee jaar zodat u lange tijd geniet van volledige gemoedsrust.

Pushberichten
Wanneer de draadloze waterdetector water waarneemt, wordt een geluidsignaal geactiveerd om u te waarschuwen en er wordt een pushbericht naar uw mobiele telefoon verstuurd. Bij het eerste teken van een probleem bent u gereed om in actie te komen.
Met een draadloos bereik tot maximaal 45 m kan deze detector op de moeilijkst te bereiken plaatsen in uw woning of kantoor worden geplaatst.

Inhoud verpakking:
Waterdetector (incl. batterij)
Muurbeugel
Verlengstuk
Snelstartgids

Productspecificaties:
Bedrijfstemperatuur 0 - 40 °C
Versterking antenne 2 dBi
Frequentiebereik 2400 - 2483.5 MHz
Max. radiozendvermogen 20 dBm
Incl. batterijen 1x CR2
Ingangsspanning 3 VDC
Kleur Wit
Draadloze technologie Wi-Fi
Type detector Water

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Wi-Fi smart waterdetector
Uw waardering

Trustpilot reviews.

Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9 van 10.