Xsarius Camp Pro

€ 1.199,00
Op voorraad

Xsarius Camp Pro

Geschikt voor de ontvangst van:
Hotbird
Astra 1
Astra 2
Astra 3 (Canal Digitaal & TV Vlaanderen)
Eutelsat 9 (Joyne)
En vele anderen satellieten

  Belangrijke kenmerken:

  Betrouwbaar A merk.
  Eenvoudig in bediening.
  Geschikt voor portable gebruik
  Geschikt voor vaste montage op camper of caravan.
  Originele Benelux versie
  Service en helpdesk support.
  Ondersteuning na uw aankoop. 
  Geschikt voor alle satelliet-ontvangers .
  Nederlandstalige handleiding.
  Ontvangst van de belangrijkste satellietposities.
  3 Jaar garantie!


De Xsarius Snipe Pro is een innovatie vlakke satellietschotel van zeer hoge kwaliteit. De Camp Pro Serie beschikt over een krachtig mechanisme dat automatisch invouwt wanneer de motor van de camper of auto gestart wordt. Daarbij beschikt de Camp Pro Serie over auto update, GPS met een backupbatterij en ondersteuning voor zowel DVB-S en DVB-S2.

Auto Skew Dankzij de Auto Skew functie zal de Camp Pro automatisch de Skew instellingen optimaliseren en bepalen. Deze skew instelling varieert afhankelijk van uw locatie op aarde.

Auto Update Als er veranderingen zijn in satellietdata zal de Camp Pro automatisch zoeken naar de nieuwste informatie en deze opslaan.

Brede hoogtehoek Met een hoogtehoek van 5 tot 90 graden heeft de Camp Pro een dekking tot zelfs het meest noordelijke punt van Scandinavie. Drie assen zorgen dat er optimaal gericht wordt op de gekozen satelliet. Satellieten installeren

De Camp Pro beschikt over 9 voorgeprogrammeerde satellieten. Dit zijn o.a. de Astra 1 ( 19.2), Astra 3 (23.5), Astra 2 (28.5) en Hotbird (13.0) Daarnaast kunnen er nog 2 satellieten worden geïnstalleerd met de vernieuwde controller.

GPS met backupbatterij De camp Pro beschikt over een geïntegreerde batterij in de SIRF4 chipset, die er voor zorgt dat GPS coordinaten automatisch worden doorgegeven en de elevatiehoek sneller wordt bepaald.

Stroombesparingsmodus De camp Pro is een stroombesparende antenne met een standby van maar 100mA. DVB-S2

De Camp Snipe Pro ondersteund zowel DVB-S en DVB-S2, hierdoor is de hardware bestand op de toekomst. De zoekfunctie beschikt over zowel DVB-S en DVB-S2. Innovatieve controller

De Camp Pro wordt geleverd met een innovatieve controller met LCD scherm en usb poort. Met 1 druk op de knop wordt de gewenste satelliet gevonden. De Controller kan in de camper of caravan gemonteerd worden of los worden gebruikt.

De USB aansluiting op de controller maakt het mogelijk bij wijzigingen via usb-stick binnen enkele seconden te upgraden. Hierdoor hoeft de antenne niet gedemonteerd te worden. Daarnaast toont de controller verschillende antenne positie details voor optimaal gebruik.Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Xsarius Camp Pro
Uw waardering

Trustpilot reviews.

Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9 van 10.