Zonnepanelen

NDS zonnepanelen voor camper of boot

nds camper zonnepaneel

Zonnepanelen: Altijd verzekerd van schone stroom onderweg

Een zonnepaneel vormt de ideale oplossing om de stroomvoorziening op de camper, boot of caravan op duurzame wijze te regelen. De innovatieve zonnepanelen van NDS garanderen een zeer hoge opbrengst in schone energie. Deze krachtige hoogwaardige systemen zijn vervaardigd volgens de laatste innovaties en bieden een optimaal energiebeheer op al uw reizen.

Een zonnepaneel is een investering dat vrijheid geeft
Het gebruik van zonne-energie biedt ook uitkomst als netstroom niet aanwezig is op uw bestemming. Een zonnepaneel is dan ook een prima extra aanvulling op de normale stroomlevering. Zo kunt u langere tijd onderweg zijn en bent u overal verzekerd van gratis stroom. De zonnepanelen kunnen gekoppeld worden aan diverse soorten accu’s. Kies daarvoor dan wel juiste acculader, omvormer en laadregelaar, zoals de Suncontrol van NDS.

De hoogste kwaliteit zonnepanelen:
Belangrijk om te vermelden is wel het feit dat NDS zonnepanelen niet standaard geïmporteerde panelen zij met een merksticker erop, zoals meestal in de markt te vinden is. Voor NDS zonnepanelen worden enkel de hoogste kwaliteit cellen gebruikt, zodat u ook op lange termijn gegarandeerd bent van de werking van de panelen. Daarnaast is het design met de ingebouwde montagesteunen erg efficiënt en zorgt ervoor dat een zonnepaneel zeer makkelijk en snel te monteren is.

BLACKSOLAR – Zwarte zonnepanelen
Behalve het feit dat deze panelen er wel ontzettend mooi uitzien op het dak van uw recreatievoertuig, vangen zwarte panelen ook meer zonlicht op en produceren daardoor meer energie. Met een MPPT regelaar kan dit zelfs tot 25% extra schelen tov standaard panelen (met MPPT regelaar)Montage

Desgewenst kunnen wij het zonnepaneel opbouwen op uw camper, boot, of ander voertuig.
Bezoek onze winkel in Zoetermeer of bel 079 3510743 voor meer informatie.

24 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

24 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren