Homecast HS9000

Waardering:
98% of 100
€ 139,00
Niet op voorraad

Homecast HS9000 Plus

  Belangrijke kenmerken:

  Betrouwbaar A merk.
  Eenvoudig in bediening.
  Een programma kijken 2 programma's tegelijk opnemen.
  Nederlandstalige handleiding.
  Mooi design, mooie vormgeving.
  Geschikt voor Canal Digitaal en TV Vlaanderen.
  Ondersteuning na uw aankoop. 
  Duidelijke display. 
  Duidelijke en eenvoudige menu structuur.
  Voorzien van laatste software update.
  Voorzien van Canal Digitaal zenderlijst.
  Direct gebruiksklaar!


Deze Homecast HS9000 Plus beschikt over Auto Fastscan.
Dit houdt in dat als u de ontvanger op stand-by zet deze automatisch controleerd of er zenderwijzigingen zijn, en deze vanzelf aanpast.

De Homecast HS9000 heeft zich inmiddels ruim bewezen en wordt door menigeen geprezen vanwege de sublieme beeldkwaliteit, gebruiksvriendelijke installatie en de betrouwbaarheid. De Homecast HS9000 CICD TWIN PVR is een ideale ontvanger voor de CanalDigitaal, Joyne of TV Vlaanderen abonnee.

De M7 (CanalDigitaal & TV Vlaanderen) gecertificeerde Twin PVR is voorzien van twee DVB-S2 tuners en is een zogeheten TwinTuner. De ontvanger beschikt over een interne harde schijf waarop u uw favoriete programma's kunt opnemen. U kunt twee zenders opnemen en tegelijkertijd een derde bekijken. De door u gemaakte opnames worden ongecodeerd opgeslagen op de hardeschijf. Hierdoor is het mogelijk om opnames terug te zien wanneer u dat wilt. Ook is het mogelijk om gebruik te maken van de timeshift functie. Hiermee kunt u een live uitzending pauzeren en uitgesteld hervatten.

De Homecast HS9000 Plus TWIN PVR is eenvoudig in gebruik. In slechts drie stappen is de satelliet ontvanger klaar voor gebruik. Dankzij de nieuwe Autofastscan functie wordt uw zenderlijst automatisch op volgorde gezet en bijgewerkt zodra CanalDigitaal of TV Vlaanderen zenderfrequenties wijzigt.

In de overzichtelijke Elektronische Programma Gids (EPG) bekijkt u de zender programmering tot wel zeven dagen vooruit. U kunt tot wel acht favorietenlijsten aanmaken waardoor u gemakkelijk en snel uw favoriete zenders kunt bekijken. Via de netwerkaansluiting kunt u met behulp van een FTP programma opgenomen uitzendingen, muziek en foto's van en naar een computer in het thuisnetwerk versturen. Uiteraard zijn ook de gebruikelijke functies zoals teletekst aanwezig.

CI slot
Deze satellietontvanger beschikt over een CI Slot waarin een Cam Mediaguard / M7 module of een Joyne module geplaatst dient te worden i.c.m. De CanalDigitaal / TV Vlaanderen smartcard of Joyne module. Als u nog niet over een van deze CAM modules beschikt dan dient u deze erbij aan te schaffen. De FTA vrij te ontvangen zenders kunt u zonder de cam module en smartcard ook ontvangen.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Homecast HS9000
Uw waardering

Trustpilot reviews.

Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9 van 10.