Internet voor Onderweg Pro incl montage op camper of caravan

Waardering:
93% of 100
€ 599,00
Op voorraad

Internet voor Onderweg Pro SET

Deze Internet voor Onderweg Pro SET is een krachtige Internet verbinding, die u waar dan ook ter wereld kunt gebruiken. Ideaal voor gebruik onderweg. Voor b.v. Camper, Caravan, Boot, maar ook voor thuis of in een recreatiewoning. We hebben deze SET zelf samengesteld uit hoogwaardige producten. Deze producten hebben we geslecteerd door onze jaren lange ervaring met Internet voor onderweg. Kijk ongestoort TV, Netflix, Videoland, Ziggo Go en meer via een zeer stabiele Internet verbinding.

De compacte 4G LTE router zorgt voor internetsnelheden tot 150Mbps. Naast een router is dit apparaat ook een WiFi access point, een 4-poorts switch en een firewall. Zo geniet je overal ter wereld van een veilige en snelle verbinding.
 

Veelzijdige 4G LTE router

Het wordt steeds belangrijker om 24/7, overal ter wereld, online te kunnen zijn. Met deze Internet voor onderweg Pro SET, wordt dit mogelijk. Deze compacte 4G LTE router levert razendsnel internet, waar ook ter wereld. Doe jouw 4G SIM-kaart in het apparaat en je gaat direct online.

Internetsnelheden

De router levert 4G-internetsnelheden tot 150Mbps (download). De maximale uploadsnelheid van deze router bedraagt 50Mbps.
Deze router is ook te gebruiken als WiFi access point (802.11 b/g/n).

3x LAN, 1x WAN

Deze 4G LTE router is ook een 4-poorts switch. De WAN-poort gebruik je om een bekabelde internetverbinding aan te leggen. Vervolgens verbind je jouw netwerkapparatuur met de router via de 3 LAN-poorten. Elke LAN- of WAN-poort is voorzien van een LED-indicator, zodat je de status van de poort bekijkt.

Dual-SIM apparaat

De bij geleverde router is een dual-SIM apparaat. Plaats twee 4G SIM-kaartjes in dit apparaat en jouw internetverbinding is gegarandeerd. Wanneer het netwerk van de ene SIM-kaart wegvalt, neemt de andere SIM-kaart het automatisch over. Zo blijft je altijd verbonden, waar ook ter wereld.

Robuuste en duurzame behuizing

Deze Internet voor Onderweg Pro SET is bedoeld voor onderweg. Daarom is de router voorzien van een robuuste en duurzame aluminimum behuizing. Hiermee wordt gegarandeerd dat de router tegen een stootje kan, wat de levensduur van de router ten goede komt.

Inhoud verpakking

  • Internet voor onderweg Pro Router
  • 2x LTE antennes (draaibaar, SMA male)
  • 2x WiFi antennes (draaibaar, RP-SMA male)
  • Voedingsadapter en 12 volt aansluiting
  • Handleiding Nederlands
  • Mimo dome antenne + bekabeling

Montage is bij de prijs inbegrepen
Deze Internet voor Onderweg Pro SET wordt door ons ingebouwd in uw camper of caravan!

Bel of kom langs in onze winkel voor een afspraak. 0793510743

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Internet voor Onderweg Pro incl montage op camper of caravan
Uw waardering

Trustpilot reviews.

Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9 van 10.