TV Vlaanderen M7 MP-201 500GB

€ 299,00
Niet op voorraad


M7 MP 201 is geschikt voor TV Vlaanderen.
Wordt geleverd inclusief TV Vlaanderen smartcard.

De M7 MP-201 biedt u superieure HD beeld- en geluidskwaliteit. Deze interactieve HD-recorder beschikt over geïntegreerde smartcard, wat betekend dat de smartcard niet verwijderd kan worden uit het apparaat. De M7 MP-201 kan zowel aangesloten worden op het satellietsignaal als op het internet (optioneel).

De M7 MP-201 zal normaal functioneren wanneer deze niet is aangesloten op het internet. Echter mist u dan wel toegang tot de verschillende interactieve diensten. Wanneer u het apparaat aansluit op het internet beschikt u naast toegang tot de verschillende interactieve diensten, over een ‘uitgebreide Elektronische Programmagids’ en worden software-updates na aansluiten op het internet veel sneller ‘op de achtergrond’ uitgevoerd. Deze interactieve diensten zijn alleen beschikbaar binnen Nederland.
De M7 MP-201 is voorzien van een 500 GB harde schrijf, waarmee u verschillende programma’s kunt opnemen en Live televisie kunt pauzeren. Daarnaast biedt het kinderslot, u ouderlijk toezicht (leeftijd van 1 tot 18 jaar) waardoor uw kinderen niet worden geconfronteerd met gewelddadige of erotische programma’s en films.
De M7 MP-201 wordt geleverd met een infrarood-extender waarmee u de mogelijkheid heeft het apparaat in een kast te plaatsen terwijl u deze toch kunt blijven bedienen met de afstandsbediening.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:TV Vlaanderen M7 MP-201 500GB
Uw waardering

Trustpilot reviews.

Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9 van 10.