VU+ Duo2

Waardering:
98% of 100
€ 229,00
Niet op voorraad


Veel aanbieders leveren z.g.n "grijze import" of clone modellen van het merk VU+.
Wij zijn officieel VU+ dealer voor de Benelux. Bij ons bent u verzekerd van een officiele VU+ Benelux versie.
Software updates in de toekomst zijn hiermee gegarandeerd. Inclusief NL Handleiding!

Een officiele VU+ Benelux versie is te herkennen aan de blauwe Benelux sticker op de doos!

Bij ons heeft u ook nog eens 3 jaar garantie op de VU+ Duo2 !

VU+ Duo2 is een Linux gestuurde ontvanger.
De VU+ Duo2 heeft een krachtige processor voor grootse prestaties.
De VU+ Duo2 is geschikt voor alle type smartcards.
De VU+ Duo2 heeft ongekende mogelijkheden.
DE VU+ Duo2 heeft 3 jaar garantie!


Wij leveren de VU+ DUO2 standaard zonder tuners.
U heeft hierdoor zelf de keuze om de ontvanger geschikt te maken voor Satelliet, Kabel TV of een combinatie hiervan. (Zie optie 3 en 4)

Wat is een DVBs2 tuner? Een DVBs2 tuner kiest u als u satelliet ontvangst wil
Wat is een DVBs2 DUAL tuner? Zelfde als een DVBs2 tuner maar dan DUAL.
(Een DUAL tuner is hetzelfde als 2 DVBs2 Tuners.)
Wat is een DVB C/T2 tuner? Een DVB C/T2 tuner kiest u als u kabel TV of Digitenne ontvangst wil.

- Een combinatie van tuners is mogelijk. Dus wilt u b.v. de VU+ DUO2 gebruiken van Satelliet en Kabel TV ontvangst, dan kiest u voor een DVBs2 Tuner en een DVB C/T2 tuner. 

- Wilt u de VU+ DUO2 alleen gebruiken voor satelliet TV en wilt u kunnen kijken en opnemen tegelijk. Dan kiest u voor 2 X een DVBs2 Tuner

- Wilt u de VU+ DUO2 alleen gebruiken voor Kabel TV en/of Digitenne en wilt u kunnen kijken en opnemen tegelijk. Dan kiest u voor 2 X een DVB C/T2 tuner

- Wilt u de VU+ DUO2 gebruiken om op de satelliet te kunnen kijken en tegelijk een ander programma opnemen. En tevens de VU+ Duo2 gebruiken voor Kabel TV en/of Digitenne. Dan kiest u voor 1 x een DVBs2 DUAL tuner en 1 x een DVB C/T2 tuner.


Uitzonderlijk krachtige hardware componenten
Met de VU+ Duo2 kunt u genieten van sublieme beeldkwaliteit. De ontvanger beschikt over zeer krachtige hardware componenten. Met de Broadcom 7424 [1,3GHz (3K + DMIPS)] processor is de VU+ Duo2 in staat tot grootste prestaties. De VU+ Duo2 beschikt over twee verwisselbare plug and play tuners. Deze kunnen worden voorzien van de geavanceerde VU+ plug and play tuners voor satelliet of kabel/terrestrisch ontvangst. Twee USB tuners zijn optioneel. Hiermee zijn de opname mogelijkheden eindeloos.

Linux gestuurd
De VU+ Duo2 is een linux gestuurde ontvanger. De VU+ Duo2 is geweldig voor de hobbyist. U kunt zich namelijk hellemaal op het apparaat uitleven. Achter de VU+ productlijn bevindt zich inmiddels een grote community die zich bezig houden met het ontwikkelen van software.

Fraaie vormgeving
Het ontwerp van de VU+ Duo2 is prachtig. De ontwerp lijn van de VU+ Ultimo en VU+ Solo2 is doorgetrokken naar de VU+ Duo2. Uniek aan het ontwerp van de VU+ Duo2 is het kleuren TFT LCD scherm. Hierop wordt uitgebreide informatie gedetailleerd en grafisch gepresenteerd. U kunt zelfs televisie beelden hierop weergeven. Tevens beschikt de ontvanger over een VFD display 256x 64 pixels.

Opnames maken
De VU+ Duo2 biedt ruimte aan een interne 2,5" of 3,5" SATA hardeschijf. Hierop kunt u uw opnames opslaan. Het is ook mogelijk om opnames te maken op een externe harde schijf. De VU+ Duo2 beschikt over maarliefst 3 USB2.0 poorten en een e-SATA aansluiting.

HD Picture in Picture
Uniek is de HD picture in picture functionaliteit. U kunt een ander kanaal in het klein weergeven terwijl u naar een programma kijkt.

Common interface en kaartlezers
De VU+ Duo2 beschikt over twee common interfaces waarin u een CI module kunt plaatsen. Tevens zijn er twee CONAX kaartlezers aanwezig die bijvoorbeeld geprogrammeerd kunnen worden voor het gebruik van een smartcard.

HbbTV
De VU+ Duo2 biedt tevens ondersteuning voor HbbTV

Afmetingen: 380 x 60 x 290 mm


Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:VU+ Duo2
Uw waardering

Trustpilot reviews.

Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9 van 10.