Xsarius Combo HD

Waardering:
100% of 100
€ 149,00
Op voorraad

De Xsarius Combo HD dankt zijn naam aan de satelliet en kabel aansluiting waarover de Combo HD beschikt. Dit maakt de Xsarius Combo HD ideaal voor iedereen die zowel kabel als satelliet televisie willen ontvangen.

Full HD ontvanger
Steeds meer kanalen worden uitgezonden in de hoogwaardige bestandscompressie MPEG-4. Deze kunnen niet worden ontvangen door SD ontvangers. Met een HD ontvanger is de beeldkwaliteit aanzienlijk beter. De Xsarius Combo HD levert uitzonderlijk goede beeldprestaties. De Combo HD is een Full HD ontvanger.

Kabel- en satellietontvangst
De Xsarius Combo is erg flexibel. De ontvanger is namelijk geschikt voor zowel kabel (DVB-C) als satelliet (DVB-S2) ontvangst. Dit betekent veel vrijheid in het aantal te ontvangen kanalen.

PVR Ready
Door het aansluiten van een externe harde schijf verandert de Xsarius Combo HD in een volwaardige personal video recorder. U kunt uw favoriete programma's opnemen en op een later moment terug kijken. Wanneer een externe harde schijf is aangesloten behoort time-shifting ook tot de mogelijkheden. Time-shifting stelt u in staat om live uitzendingen te pauzeren en uitgesteld te hervatten.

Uitgebreid scala aan functies
De Xsarius Combo HD is eenvoudig in gebruik en biedt een uitgebreide hoeveelheid functies. Dankzij de 1-2-3 wizard is uw ontvanger in slechts 3 stappen gereed voor gebruik. Verder beschikt de Combo HD over functies zoals de elektronische programma gids (EPG), teletekst, favorieten lijsten, etc.

Snelle chipset
De Xsarius Combo is uitgerust met één van de meest moderne chipsets. De STi7111 beschikt over 256MB DDR geheugen en 8MB flash geheugen. Uw opdrachten worden hierdoor zeer snel uitgevoerd.

Interne Conax kaartlezer
U kunt uw Conax smartcard rechtstreeks in de Conax kaartlezer plaatsen. Het aanschaffen van een losse CI module is hierdoor niet noodzakelijk. De interne kaartlezer decodeerd de door uw provider gecodeerde programma's. Naast de Conax codering zijn er nog diverse andere coderingen. Om deze te kunnen lezen dient u een losse CI module te plaatsen in het CI slot. Uw dealer kan u adviseren wat voor u van toepassing is.

CI slot
De Xsarius Combo HD beschikt over een CI slot. Deze kan gebruikt worden voor het plaatsen van een CI module. Een dergelijke module zorgt in samenwerking met de in de module geplaatste smartcard voor het decoderen van gecodeerde programma's. U kunt er ook voor kiezen om een andere uitbreiding (zoals bijvoorbeeld een WiFi module) in het CI slot te plaatsen.

Energie zuinig
De Xsarius Combo HD is energie zuinig. De ontvanger gebruikt in stand-by modus minder dan 1W stroom en draagt hierdoor mede bij aan het verminderen van CO2 uitstoot.

Extern infrarood oog
Hoewel de Xsarius Combo HD over een prachtig display beschikt, kunt u ervoor kiezen om met een los verkrijgbaar infrarood oog de ontvanger volledig weg te werken.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Xsarius Combo HD
Uw waardering

Trustpilot reviews.

Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9 van 10.