Xsarius Revo 4K UHD Triple

€ 199,00
Niet op voorraad

Xsarius Revo 4K UHD 1x DVB-S/S2 + 1x DCB-C / DVB-T

Kabel, Terrestrial en Satellietontvangst!

De Xsarius Revo 4K UHD is een zeer geavanceerde en veelzijdige set-top-box.
De ontvanger is inzetbaar voor ontvangst via meerdere bronnen. Zo kan er met de Xsarius Revo 4K via de satelliet, kabel of terrestial naar de favoriete zenders gekeken worden. Ook is het mogelijk om via applicaties naar IPTV, Youtube of uitzending gemist te kijken.

Uitgebreid scala aan functies

Dankzij de 1-2-3 wizard is uw ontvanger in slechts 3 stappen gereed voor gebruik.
Verder beschikt de Xsarius Revo 4K over een uitgebreide hoeveelheid functies zoals de Elektronische programma gids, Teletekst, Ouderlijk toezicht, Favorietenlijsten, Webbrowser, Multimedia toepassingen en nog veel meer.

4K UHD ontvanger met HD upscaling

Steeds meer kanalen worden uitgezonden in de hoogwaardige bestandscompressies als H.265/HEVC 4K UHD. De Xsarius Revo 4K kan zowel SD, HD en 4K UHD signalen via de satelliet ontvangen. Met deze 4K UHD ontvanger bent u voorbereid op de toekomst.
Daarnaast is de beeldkwaliteit subliem. De Xsarius Revo 4K heeft hardware upscaling van bestaande HD signalen, waardoor dit beeld ook mooier is.

Super snelle chipset

De Xsarius Revo 4K is uitgerust met één van de meest moderne chipsets. De Broadcom 12K DMIPS 1.7 GHz Dual Core ARM Processor beschikt over een 4GB eMMC Flash geheugen en 2GB DDR4 RAM geheugen. Uw opdrachten worden hierdoor razend snel uitgevoerd.

CI Slot

De Xsarius Revo 4K beschikt voor een CI Slot. Deze kan gebruikt worden voor het plaatsen van een CI module.

Infrarood oog

Hoewel de Xsarius Revo 4K over een prachtig design beschikt kunt ervoor kiezen om met de meegeleverde infrarrood oog de ontvanger volledig weg te werken.

Opnemen en kijken tegelijk

Als u een optionele Hard Disk mee besteld dan heeft u de mogelijkheid om een programma te kijken en een andere programma op te nemen.  Ook kunt u de uitzending pauzeren of terug spoelen. 

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Xsarius Revo 4K UHD Triple
Uw waardering

Trustpilot reviews.

Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9 van 10.