Xsarius Sniper Combo HD H.265

Waardering:
93% of 100
€ 89,00
Op voorraad

De Xsarius Sniper HD Combo H.265 is een hybride ontvangers, d.w.z. dat deze satelliet, kabel (DVB-C) en terrestrische (DVB T1 en T2) signalen kan verwerken tot een schitterend mooie beeld/uitzending.
De Xsarius Sniper HD Combo is ook een IPTV Set-Top Box!
Conclusie: Dit is de meest compacte en krachtige digitale satelliet ontvanger op dit moment om optimaal te genieten van Full HD beeldkwaliteit op iedere locatie.

Belangrijk: Nederlandse handleiding waardoor u al snel op weg wordt geholpen in het gebruik van deze mooie all-round box.

De kenmerken:

HD satelliet ontvanger
De Xsarius Sniper HD Combo H.265 is een Full HD satelliet ontvanger met o.a. Fastscan voor M7, auto DiSEqC en multi cardreader.

HD Kabel en terrestrial ontvanger (DVB-C en DVB-T/T2 H.265
De Xsarius Sniper HD Combo H.265 is een Full HD kabel en terrestial ontvanger met o.a. kabelscan.

HD IPTV/OTT Set-Top Box (Stalker / Xtream Codes / M3u / Multi-Stream)
Met de Xsarius Sniper HD H.265 kunt u digitale tv-zenders afspelen in hoge kwaliteit, streaming video bekijken en gebruik maken van video-on-demand. De Xsarius Sniper HD H.265 is uitermate geschikt voor IPTV en OTT services zoals YouTube TV, Open Stalker, Open XStreamer en is WiFi ready (WiFi USB stick optioneel te bestellen).

Hoge beeldkwaliteit:
De Xsarius Sniper HD Combo H.265 is uitgerust met één van de meest moderne chipsets. De Sniper Combo H.265 beschikt over 265MB DDR3 RAM en 128MB Flash geheugen. Daarbij levert de Xsarius Sniper HD Combo H.265 uitzonderlijk goede beeld en audio prestaties en is geschikt voor de nieuwste H.265/HEVC audio- en videoformaten. Hierdoor gaat de Xsarius Sniper HD Combo H.265 zeer goed en efficiënt om met hoge resolutie video.

Hoge geluidskwaliteit:
De HDMI 1.4 aansluiting biedt mogelijkheid aan met Dolby Digital (AC-3) als hoogste geluidskwaliteit. De audio uitgang S/PDIF (optische) maakt het aansluiten van een home cinema set mogelijk met Dolby Digital Plus (DD+) als hoogste geluidskwaliteit.

Opname mogelijkheden:
De Xsarius Sniper HD Combo H.265 heeft de mogelijkheid tot aansluiting van een externe USB HDD. Hiermee heeft u alle vrijheid om uw gewenste kanaal te kijken (met mogelijkheid pauzeren) en tegelijkertijd één andere kanaal op te nemen (binnen dezelfde transponder netwerk).

Uitgebreid scala aan functies
De Xsarius Sniper HD Combo H.265 is eenvoudig in gebruik en biedt een uitgebreide hoeveelheid functies. Dankzij de 1-2-3 wizard is uw ontvanger in slechts 3 stappen gereed voor gebruik. Verder beschikt de Xsarius Sniper Combo HD H.265 over functies zoals de Elektronische Programma gids, Teletekst, ouderlijk toezicht, Favorieten-lijsten, Webbrowser, Multimedia toepassingen, apps en nog veel meer mogelijkheden.

Energie zuinig
De Xsarius Sniper HD Combo H.265 is energiezuinig. De ontvanger gebruikt in real stand-by modus minder dan 0,5W stroom en draagt hierdoor mede bij aan het verminderen van CO2 uitstoot.

Infrarood oog
Hoewel de Xsarius Sniper HD Combo H.265 over een prachtig design beschikt, kunt u ervoor kiezen om met het meegeleverde infrarood oog de ontvanger volledig weg te werken.

Software updates
De software kan via het internet of USB aansluiting geüpdate worden.

DVB Tuner configuratie
1 x DVB-S / S2 en 1 x DVB-C / T2

Specificaties:
Full HD H.265 DVB-S2 tuner
IPTV OTT - 600 Mhz
PVR Ready
Auto Fastscan HD M7
Kabelscan (kabel en terrestial)
128MB Flash / 265BM DDR 3 RAM geheugen
2 x USB 2.0 poorten
12 / 230 volt aansluiting
Netwerk aansluiting
DISEqC 1.0, 1.1, 1.2 en 1.3(USALS)
Minder dan 1 sec schakeltijd
S/PDIF voor digitale audio
Geschikt voor H.265/HEVC
Open stalker
Open Xstreamer
Energie zuinig
Zeer veel multimedia mogelijkheden
Volledig weg te werken met infrarood oog

In de Doos:

- Xsarius Sniper HD Combo H.265
- Stroomadapter
- Afstandbediening
- 2 x AAA Batterijen 1,5V
- Externe IR Sensor
- HDMI kabel
- Handleiding in Nederlands

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over: Xsarius Sniper Combo HD H.265
Uw waardering

Trustpilot reviews.

Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9 van 10.